IL: Mehmet Hetemaj innoissaan SJK:n uudesta hankinnasta: ”Fanitan häntä”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

SJK:n keskikentän rutinoitunut tukipilari Mehmet Hetemaj uskoo, että Hongasta täksi kaudeksi muuttaneessa 17-vuotiaassa Maximo Tolosessa on ainesta veikkausliigakauden läpimurtopelaajaksi. ”Mehu” kertoo Iltalehden haastattelussa, kuinka nuorukainen on kuitenkin saanut maistaa treeneissä myös kovuutta (koko IL:n juttu on luettavissa tästä).

– Hän on pari nyrkiniskua ottanut minulta vastaan vähän sellaisella vitsillä, Hetemaj naurahtaa.

– Hän on kova äijä – kestää kovia kaksinkamppailuja. Olen digannut tosi paljon hänestä: erittäin fiksu pelaaja, erittäin fiksu ihminen ja hyväkäytöksinen todella nuoreksi.

– Fanitan häntä ja toivon, että hän tulee tekemään huippu-uran, että voisin sanoa joskus lapsilleni ja lapsenlapsilleni, että pelasin Tolosen kanssa joskus aikanaan samassa joukkueessa, 30-vuotias Hetemaj jatkaa kehujaan.

Kuusi A-maaottelua Huuhkajissa pelannut Hetemaj pelasi italialaisessa AlbinoLeffessä pitkään vuosina 2009-2014, vaikka kävikin ajanjakson aikana välillä lainalla Regginassa ja Hongassa. Arvostettu ja suomalaista seurassa yli kaksi vuotta valmentanut Emiliano Mondonico kuoli äskettäin. Hetemajlla on 71-vuotiaana menehtyneestä Mondonicosta pelkkää hyvää sanottavaa.

– Emiliano Mondonico oli minun valmentajistani läheisin, jota usein olen miettinyt sydämessäni ja ajatuksissani näiden vuosien aikana.

– Hän oli minulle erittäin tärkeä henkilö, isähahmo. Hän valmensi minua silloin, kun isäni kuoli – kaikin puolin todella tärkeä ihminen minulle jalkapalloilullisesti ja muutenkin elämässä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS