JJK:lta erikoinen valmennusratkaisu: Kaksi päävalmentajaa, joista toinen pelaajavalmentaja

© Kuva: Juha Tamminen

JJK putosi viime kauden jälkeen Ykköseen. Kerroimme aiemmin, että JJK:n pitkäaikainen päävalmentaja Juha Pasoja jätti joukkueen ja lähti unelmiensa perässä Ghanan pääsarjaan, lue lisää. Ensi kaudella JJK:ta luotsaa Janne Korhonen sekä Mikko Manninen.

JJK:n ratkaisusta tekee erikoisen kaksi asiaa. Ensinnäkin JJK:n tiedotteen mukaan molemmat valmentajat työskentelevät samalla tittelillä eli päävalmentajina. Lisäksi Manninen jatkaa myös JJK:n pelaajana.

– Mikko ja Janne täydentävät osaamiseltaan toisiaan. Molemmat tuntevat seuran vaatimukset, toimintatavat ja tavoitteet, JJK:n toimitusjohtaja Caius Forsberg kertoi seuran nettisivuilla.

Korhonen on työskennellyt Pasojan apuvalmentajana aiemmin, jonka lisäksi hän on vastannut myös maalivahtien valmentamisesta. Korhonen työskentelee myös jatkossa maalivahtien kanssa.

Manninen sen sijaan on totuttu näkemään JJK:n keskikentällä. 32-vuotias Manninen pelasi viime kaudella Veikkausliigassa 28 ottelua.

– Käytännön tasolla homma toimii niin, että minä vastaan pelitavan ja pelaamisen sekä harjoitusten sisällön suunnittelusta. Janne toimii harjoitusten sisällä ja ottelutapahtumissa vastuuroolissa, kun minä toimin itse pelaajana. Janne vastaa myös erikoistilanteista ja toki maalivahdeista, Manninen kertoi.

Ykkönen käynnistyy lauantaina 28. huhtikuuta. JJK kohtaa ensimmäisellä kierroksella nousijakandidaatti KPV:n kotikentällään.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille