Kiitos, Maradona, että valitsit jalkapallon musiikin sijaan – kuuntele laulusuoritus omalla vastuulla

© Kuva: Getty Images

Diego Armando Maradona on monien mielestä yhä kaikkien aikojen paras jalkapalloilija. Monet toki nostavat Pelén Maradonan edelle, mutta jääräpäisimmät eivät vain tahdo Lionel Messiä Maradonan edelle arvostaa, vaikka ”Kirppu” tekisi mitä.

Maailmanmestaruus, ”Jumalan käsi” ja henkilökohtaisia pystejä ja tunnustuksia vaikka muille jakaa. Argentiinan kansalle ja globaalille jalkapalloyhteisölle Maradona on antanut paljon.

Olkaamme siis hetken aikaa kiitollisia siitä, että Maradona valitsi nimenomaan jalkapallon eikä esimerkiksi laulajan uraa. Tästä nettiin levinneestä karaokesuorituksesta olisivat nimittäin lampaatkin kateellisia.

Jälkimmäisessä twiitissä todetaan, että ”This media may contain sensitive material.”. Sillä ei viitata mihinkään säädyttömyyksiin, vaan ilmeisesti vain siihen, että musiikkinäyte voi olla liian karhea kaikkein herkimmille korville.

No, laulun lahja on onneksi kaikkien yhteinen. Pääasia on, että Diego nauttii täysin rinnoin siitä, mitä tekee, ja itsetuntokin kestää julkisesti esiintymisen.

Hyvät naiset ja herrat, Diego Armando Maradona!


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille