© Kuva: Getty Images

Leikkauspöytä kutsuu – RB Leipzigin avainpelaajan kausi ohi

Jättitarjous Mestarien liigan finaaliin!

Jos Liverpool voittaa Real Madridin, saat kertoimen 50,00!

Bundesliigassa viidentenä oleva RB Leipzig joutuu tulemaan kauden lopuissa otteluissaan toimeen ilman yhtä johtavista pelaajistaan. Itävaltalainen Marcel Sabitzer loukkasi viime torstaisessa Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa Marseillea vastaan olkapäätään, ja miehen kausi on ohi.

24-vuotiaan Sabitzerin vasen olkapää leikataan keskiviikkona. Keskikentän oikealla laidalla useimmiten häärivällä Sabitzerilla on edessään noin kolmen kuukauden sairausloma.

Sabitzer on pelannut kaikissa Leipzigin kilpailuissa tällä kaudella 34 ottelua ja summannut niissä viisi maalia ja yhdeksän maalisyöttöä. Hänet valittiin Itävallan vuoden 2017 parhaaksi jalkapalloilijaksi.

Leipzig ei selviytynyt Eurooppa-liigan välieriin, mutta se taistelee edelleen paikasta ensi kauden Mestarien liigaan. Neljän viimeisen kierroksen aikana pitäisi kiriä Borussia Dortmundin tai Bayer Leverkusenin neljän pisteen etumatka kiinni.

Jättitarjous Mestarien liigan finaaliin!

Jos Liverpool voittaa Real Madridin, saat kertoimen 50,00!