Manchester City on Valioliigan mestari vuosimallia 2018. Cityn brasilialainen maalivahti Ederson on pelannut tällä kaudella upeasti, mutta hänellä on vielä loppukaudelle yksi tavoite, tehdä maali.

City sai sunnuntaina Swanseaa vastaan rangaistuspotkun. Gabriel Jesus asteli pallon taakse, mutta epäonnistui laukoen pallon vasempaan tolppaan. Bernardo Silva oli kuitenkin kärppänä ja laukoi paluupallon maaliin. Ederson toivoo saavansa vielä tämän kauden aikana vetovastuun rankkarissa.

– Kuulin heidän (kannattajien) huutavan minun nimeäni, jotta laukoisin rankkarin, mutta Gabriel meni lopulta pallon taakse. Valitettavasti hän epäonnistui, mutta onneksi Berrnardo teki siitä maalin. Mutta jos manageri olisi pyytänyt minua laukomaan, olisin ehdottomasti tehnyt maalin, Ederson totesi itsevarmana ESPN:lle.

– En ole varma, voisinko laukoa erikoistilanteita, mutta rankkareissa olen hyvä, kun pystyn käyttämään tekniikkaa ja voimaa laukauksessa. Cityllä on vakituiset laukojat ja meillä on hyvät vaihtoehdot, mutta jos Pep (Guardiola) pyytää minua laukomaan, teen sen varmasti. Toivottavasti se tapahtuu vielä tällä kaudella. Haluaisin tehdä maalin, Ederson sanoi.

City kuritti Swanseaa sunnuntaina peräti maalein 5-0.