Napoli-tähdeltä tyly kuitti Juventuksen suuntaan: ”He ovat tottuneet siihen”

© Kuva: Getty Images
Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Napoli nappasi Juventuksen vieraana tärkeän 1-0-voiton sunnuntaina ja nousi jo pisteen päähän Juvesta sarjataulukossa. Serie A:n mestaruudesta käydään viimeisen neljän kierroksen aikana todella kova kamppailu.

Napolin kaupungissa voittoa juhlittiin antaumuksella, lue lisää tästä.

Napolin hyökkääjä Lorenzo Insigne ei peitellyt tyytyväisyyttä voiton jälkeen. Toimittaja kysyi Insigneltä, että lähtikö Juventus otteluun niin kuin se olisi ollut heille Mestarien liigan finaali, mutta hävisivät silti?

– He ovat tottuneet siihen, Insigne vastasi tylysti.

Insigne viittasi tylyllä kuitillaan Juventuksen kehnoon saldoon Mestarien liigan finfaaleissa viime vuosina. Juve on hävinnyt viisi edellistä finaaliaan Mestarien liigassa vuosina 1997, 1998, 2003, 2015 ja 2017. Tällä kaudella Juventus putosi Mestarien liigasta puolivälierissä Real Madridia vastaan.

Napolin europelit menivät toisaalta totaalisen penkin alle. Mestarien liigassa Napoli jäi lohkovaiheeseen ja ottelut jatkuivat Eurooppa-liigassa, jossa kylmää kyytiä tuli ensimmäisellä pudotuspelikierroksella RB Leipzigiltä.

Juventuksella on kuitenkin vielä mestaruus täysin omissa käsissään. Napolin loppukauden otteluohjelma on kuitenkin hieman helpompi kuin Juventuksella. Juve kohtaa muun muassa Internazionalen sekä AS Roman vieraissa.

Veikkausliigassa FC Inter - RoPS! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!