Pelot välivuodesta ohi – Interin hankinta toipui jo treenikuntoon

© Kuva: Juha Tamminen

Inter-leiristä kantautui maaliskuun puolivälin tienoilla huolestuttavia uutisia. Joukkueen uusi keskuspuolustaja Daniel Kamy oli saanut harjoituksissa pallon kasvoihinsa vakavin seuraksin. Pahin pelko oli, että Kamyn kausi olisi silmävamman vuoksi jopa kokonaan ohi ennen kuin ehti alkaakaan.

Tänään Interillä oli kuitenkin mieluisaa kerrottavaa, sillä 22-vuotias entinen Kamerunin nuorisomaajoukkuepelaaja on toipunut vammastaan. Kamy harjoitteli perjantaina jälleen täysipainoisesti Interin joukkueen mukana.

– Daniel Kamyn paluu oli suuri ilonaihe meille kaikille, koska pelkäsimme hänen joutuvan olemaan sivussa paljon pidempään. Niin ei kuitenkaan ollut ja nyt hän pääsee hakemaan jälleen täyttä pelikuntoa, päävalmentaja Fabrizio Piccareta iloitsee Interin kotisivujen uutisessa.

Interin puolustuskalustolle kuuluu muutenkin hyvää, sillä viime viikonlopun avauskierrokselta sivussa olleet Teemu Penninkangas ja Tatu Varmanen ovat myös tervehtyneet sairastelujen jälkeen pelikuntoon. Keskikenttäpelaaja Lucas Garcían pelikunto on sen sijaan yhä epävarmaa.

Inter kohtaa sunnuntaina Veikkausliigassa PS Kemin Rovaniemellä pelattavassa ottelussa.