Seitsemän maalia seitsemässä ottelussa – Saksan MM-kisaehdokkaan kausi ohi

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Napoli - Barcelona! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

22-vuotias laitakiituri Serge Gnabry on ollut kevätkauden aikana sen verran huikeassa lennossa, että hänestä oli tullut täysin varteenotettava ehdokas Saksan kesän MM-kisajoukkueeseen. Myös maajoukkuevalmentaja Joachim Löw on puhunut nuorukaisesta ylistävään sävyyn.

Bayern Münchenin täksi kaudeksi Hoffenheimiin lainaama Gnabry on ollut tärkeä tekijä siinä, että Hoffenheim on noussut mukaan kisaan paikoista ensi kauden Mestarien liigaan. Gnabrylla oli allaan putki, jossa hän teki seitsemän maalia seitsemässä ottelussa, ennen kuin nuorimies loukkasi takareittään eilisen Hannover-ottelun avausjakson puolivälissä. Jo ennen loukkaantumistaan Gnabry ehti syöttää Hoffenheimin avausmaalin (lopputulos Hoffenheimille 3-1).

Tänään Hoffenheim vahvisti, että sekä Gnabryn että samassa ottelussa loukkaantuneen Kerem Demirbayn sarjakausi on ohi. On todennäköistä, että myös Gnabryn MM-haaveet tyssäävät loukkaantumiseen.

Gnabry voitti vuoden 2016 olympiaturnauksen maalikuninkuuden tehtyään Saksan olympiahopeaa voittaneessa joukkueessa kuusi maalia kuudessa pelissä. A-maajoukkueessa hän on pelannut toistaiseksi kaksi ottelua.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Napoli - Barcelona! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!