Huuhkajien Teemu Pukki oli jälleen kerran mies paikallaan, kun Tanskan Superliigan sarjakärki Brøndby kukisti vierasjoukkue Nordsjaellandin maalein 3-1. Nordsjaelland siirtyi ottelussa johtoon reilun vartin jälkeen, mutta Kamil Wilczek toi Brøndbyn tasoihin vain neljä minuuttia myöhemmin suomalaisen esityöstä.

Toisella puoliajalla ensin Wilczek viimeisteli illan toisen maalinsa, ja kun ottelua oli pelattu 68 minuuttia, Pukki ampui rankkarista loppunumeroiksi 3-1. Maali oli Pukille ylemmässä loppusarjassa jo kuudes kuudessa ottelussa. Yhteensä hän on tehnyt tämän kauden Superliigassa 17 maalia ja syöttänyt yhdeksän.

Brøndbyn joukkueessa myös Paulus Arajuuri pelasi täydet peliminuutit.

Brøndby johtaa Superliigan ylempää loppusarjaa nyt viidellä pisteellä ennen toisena olevaa Midtjyllandia. Sarjaa on vielä neljä kierrosta jäljellä.