Tromsø-luotsi Simo Valakari kommentoi suomalaislaiturin tilannetta – AIK kiinnostunut lainapestin purkamisesta

© Kuva: Juha Tamminen

Uutisoimme aiemmin, että AIK on kiinnostunut hankkimaan suomalaislaituri Robert Taylorin takaisin norjalaisesta Tromsø IL:stä. Tromsøn päävalmentaja Simo Valakari haluaa pitää Taylorista kiinni.

AIK lainasi Taylorin täksi kaudeksi Norjaan peliajan perässä. AIK:n laitapelaaja Robert Lundströmin loukkaantumisen myötä, ruotsalaisseura on pakotettu miettimään myös Taylorin hankkimista takaisin. Lundström on näillä näkymin sivussa koko kauden.

Lainasopimukseen ei kuitenkaan kuulu sellaista ehtoa, että AIK voisi vain napata Taylorin takaisin. Siihen vaadittaisiin Tromsøn ja Taylorin hyväksyntä.

– Robert on täällä koko kauden. Jos jotain muuta tapahtuisi, meidän pitäisi olla yhtä mieltä siitä AIK:n kanssa. Sopimuksessa ei ole minkäänlaista ehtoa muusta eikä tämä ole minulle enää mikään juttu, Valakari kommentoi kuumaa aihetta iTromsølle.

Taylorin lainasopimukseen kuuluu kylläkin osto-optio kauden päätteeksi noin miljoonalla kruunulla (noin 100 000 eurolla). Osto-option käyttäminen saattaa tulla ajankohtaiseksi jo aikaisemmin. Valakari ei kutenkaan kommentoinut aihetta tällä hetkellä sen enempää.

– Emme aio käydä tuollaisia keskusteluja seuraavien kuukausien aikana. Meillä on paljon pelejä ja näemme sitten, missä olemme kesätauon aikana, Valakari totesi.

Norjassa pidetään kesätauko 9.7.-4.8.2018. Taylor on ollut vahvassa vireessä Norjan pääsarjassa tehden viidessä pelaamassaan ottelussa yhden maalin ja antaen yhden maaliin johtaneen syötön. Tromsø on sarjassa viidentenä kuuden kierroksen jälkeen.

Lähde: Aftenposten


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.