Andrea Pirlon jäähyväisotteluun huima pelaajakattaus – Ronaldo, Buffon, Maldini…

© Kuva: Getty Images

Italian jalkapalloilun elävä legenda Andrea Pirlo lopetti pelaajauransa viime vuoden päätteeksi pelattuaan viimeiset pari vuotta MLS:n New York City FC:ssä muun muassa Alexander Ringin seurakaverina. Koko aiemman uransa Pirlo oli pelannut Italiassa, pääosin AC Milanin ja Juventuksen joukkueissa.

Seuraavaksi vuorossa on 116 A-maaottelua pelanneen Pirlon jäähyväisottelu. Ottelu pelataan Milanon San Sirolla 21. toukokuuta, kaksi päivää karismaattisen Pirlon 39-vuotissyntymäpäivän jälkeen. Kuten arvata saattaa, osallistujalista on todella komea.

Ottelussa läsnä ovat luonnollisesti Italian viime vuosien suurimmat nimet Gianluigi BuffonistaFabio CannavarostaPaolo MaldinistaAlessandro Del Pierosta ja Francesco Tottista lähtien. Tai oikeastaan koko italialaisen jalkapallon Hall of Fame viime vuosikymmenten ajalta.

Lisäksi ottelussa tullaan näkemään kansainvälisiä huippunimiä. Eturivissä marssivat luonnollisesti brassilegendat Ronaldo ja Ronaldinho, mutta monet ilahtuvat takuulla myös vaikkapa Frank LampardinClarence Seedorfin tai Andrei Shevchenkon mukanaolosta.

Aikamoista tähtisadetta, vai mitä? Koko ottelun tuotto ohjataan hyväntekeväisyyteen.