Bayern-pomo vakuuttaa, ettei kesällä panna rahaa haisemaan – nykyisille pelaajille sapiskaa

© Kuva: Getty Images

Kevään korvalla alettiin jalkapallomaailmassa spekuloida sillä, lähtisikö tyylikkäästi harmaantunut Jupp Heynckes jo toistamiseen Bayernista eläkkeelle triplamestarina. Lopulta käteen jäi kuitenkin ”vain” yksi mestaruus, kun Real Madrid pudotti Bayernin Mestarien liigan loppuottelusta ja Eintracht Frankfurt osoittautui paremmaksi Saksan cupin finaalissa.

Finaalipettymys oli Bayernille karvas, mutta seuran puheenjohtaja Uli Hoeneß vakuuttaa, että uuden kauden haasteisiin lähdetään pitkälti uudella miehistöllä. Toistaiseksi Bayern on vahvistunut vain Schalken Leon Goretzkalla ja Hoffenheimista palaavalla lainamiehellä Serge Gnabrylla. Valmentajaksi palkattiin Eintracht Frankfurtin Niko Kovac.

– Emme investoi yhtään lisää, vaan haluamme saada pelaajamme pelaamaan paremmin kuin eilen, Hoeneß totesi medialle cup-finaalin jälkeen.

Seurapomolta kysyttiin tämän jälkeen suoraan, sulkeeko hän pois ”ison siirron” mahdollisuuden. Vastaus oli lyhyt ja yksiselitteinen:

– Kyllä.

Hoeneß antoi samaan hengenvetoon ymmärtää, ettei ole tyytyväinen joukkueensa esiintymiseen kauden tärkeimmillä hetkillä.

– Tarvitsemme yhden jos toisenkin pelaajan pystyvän parhaaseensa tärkeissä peleissä, eikä silloin, kun pelaamme heikkoja vastustajia vastaan. Tällä saralla meidän täytyy tehdä töitä.

– Emme taatusti tule tekemään tänä vuonna 100 miljoonan euron hankintaa. Aloitamme kauden enemmän tai vähemmän samalla joukkueella ja katsomme, mitä Niko saa siitä irti, Hoeneß kertoo.

Lähde: Transfermarkt


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.