Cristiano Ronaldo ryhtyy TV-sarjan tuottajaksi – ”Yhtäläisyyksiä omaan elämääni”

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldo on paitsi viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja ja yksi maailman kaikkien aikojen parhaista jalkapalloilijoista, niin paljon muutakin. Real Madrid -tähti tekee  paljon hyväntekeväisyyttä, mainostaa urheilu- ja alusvaatteita ja ties mitä, hänen mukaansa on nimetty lentokenttä ja hänellä on oma museonsa. Ja tietysti Cristiano on yksi maailman seuratuimmista henkilöistä sosiaalisessa mediassa.

Miehestä on moneksi. Nyt portugalilainen on tekemässä aivan uutta aluevaltausta, sillä hän toimii uuden jalkapalloaiheisen TV-draamasarjan tuottajana.

TV-sarja tullaan esittämään Facebook Watch -palvelussa. Sen käsikirjoittavat Memphis Beat -sarjan luojat Liz Garcia ja Josh Harto, ja tuotannosta vastaa itsenäinen studio nimeltä wiip.

Nimeä sarjalla ei vielä ole, mutta ohjelman keskiössä on lukiolaistyttöjen jalkapallojoukkue New Yorkin osavaltiossa. Menestyvässä joukkueessa on pelaajia yli rotu-, luokka- ja etnisten rajojen ja siten se yhdistää koko yhteisön.

– Yksi asioista, joita teen mielelläni vapaa-ajallani, on katsoa hyvää televisiota, Cristiano Ronaldo kommentoi Deadline-sivustolla.

– Tämän sarjan tuottamisesta tulee mahtava kokemus, ottaen huomioon niiden ihmisten lahjakkuuden, jotka tekevät töitä sen toteuttamiseksi. Omalla elämäntarinallani on paljon yhtäläisyyksiä niihin ylä- ja alamäkiin, joita tyttöjen jalkapallojoukkue sarjassa kohtaa.

– Vaikka sarjan taustalla onkin jalkapallo, se menee paljon peliä syvemmälle. Se käsittelee arvoja, haasteita, ystävyyttä, vaikeita aikoja, kovaa työtä, solidaarisuutta, jännitteitä ja harmoniaa. Toisin sanoen siinä on kyse elämästä, portugalilainen summaa.

Sarja on vasta toinen Facebook Watchin TV-sarja Catherine Zeta Jonesin tähdittämän Queen America-sarjan jälkeen.