Egyptiläistähti El Said pelaa perjantaina viimeisen ottelunsa KuPS:ssa

© Kuva: Juha Tamminen

Kuopion Palloseuran riveihin huhtikuun loppupuolella siirtynyt Abdalla El Said nähdään vielä yhden kerran KuPS:n riveissä, kun keskikenttäpelaaja pelaa viimeisen ottelunsa perjantaina 18.5 Savon Sanomat Areenalla IFK Mariehamnia vastaan.

El Said, 32, on pelannut Kuopion Palloseuran riveissä kuusi ottelua, joissa hän on antanut kaksi maalisyöttöä. Egyptiläisen otteet palkittiin valinnalla Veikkausliigan toukokuun tähdistöjoukkueeseen.

Hän matkustaa IFK-pelin jälkeen Egyptin maajoukkueen MM-valmisteluleirille, jonka ohjelmassa on kaksi valmistavaa harjoitusottelua (26.5. Kuwait ja 6.6. Belgia). Egypti pelaa ensimmäisen ottelunsa MM-kisoissa perjantaina 15.6. kohdaten Uruguayn.

– El Said on huippupelaaja. Egyptiläinen tuntuu kentällä olevan muita aina askeleen edellä, koska hän hahmottaa kentän niin nopeasti. Toisaalta myös se nöyryys, miten hän harjoitteli kanssamme, kertoo siitä, että hänen taitojensa taustalla on kova määrä työtä. Täytyy todella rakastaa peliä, että pääsee tuolle tasolle, KuPS:n päävalmentaja Jani Honkavaara muistuttaa seuran sivuilla.

El Said ei ole KuPS:n kokoonpanossa tänään sunnuntaina ottelussa Rovaniemen Palloseuraa vastaan. Hän siirtyi Kuopioon lainalle kotimaansa suurseurasta Al Ahlysta.