Huuhkaja-sensaation hehkutus ei lopu – sarjan paras omalla pelipaikallaan: ”Hän oli täysin tuntematon tullessaan”

© Kuva: Getty Images

Dundee FC:ssä napakymppikauden pelannut Glen Kamara valittiin The Scotsman -lehden arviossa Skotlannin Valioliigan parhaaksi puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi.

Kamara on pokannut palkintoja kauden jälkeen. Kamara valittiin Dundee FC:n vuoden pelaajaksi. Scotsman-lehden arviossa Kamara valittiin sarjan 15. parhaaksi pelaajaksi ja sarjan parhaaksi puolustavaksi keskikenttäpelaajaksi.

– Poikkeuksetta paras puolustava keskikenttäpelaaja Skotlannin pääsarjassa viime kaudella. Kamara oli täysin tuntematon pelaaja, jolla oli vain muutama kilpailullinen ottelu, kun hän saapui Dens Parkille Arsenalista. Nopeasti hän kuitenkin osoitti taitonsa kiilaten joukkuekavereidensa ohi. Hän on erinomainen pallossa, turvallinen syöttäjä, tiukasti kiinni vastustajissa ja hän on sitkeä ilman palloa, mikä romuttaa kuvan hänestä jäykkänä.

– Hän olisi helposti mahtunut kymmenen parhaimman pelaajan joukkoon, jos hänelle ei olisi tullut pientä synkkää hetkeä tammikuun ja maaliskuun välissä, jonka tämä kirjoittaja laittaa sen syyksi, että koko Dundee oli tuohon aikaan hänen hartioillaan, Skotlannin Valioliigaa tiiviisti seuraava toimittaja Craig Fowler kirjoittaa.

Kamaran vahvat otteet ovat kiinnostaneet myös siirtomarkkinoilla. Muun muassa Rangers ja Celtic ovat olleet kiinnostuneita 22-vuotiaasta suomalaispelaajasta. Dundee FC:n manageri Neil McCann ei halua luopua Kamarasta, ainakaan halvalla, lue lisää tästä.

Kamaran edellä on suomalaisille HJK:sta tuttu Alfredo Morelos, joka paukutti sarjassa debyyttikaudellaan 14 maalia. Fowler myöntää kirjoituksessaan, että Morelos teki useita niin sanottuja helppoja maaleja, mutta vahvuuksia myös löytyy.

– Meidän pitäisi kunnioittaa hänen vahvuuksiaan: hänen sinnikkyyttään, hänen taitojaan pitää palloa ja hänen ninjamaisia liikkeitä viimeisellä kolmanneksella. Morelos on todellinen painajainen topparille tällä tasolla. Hänen täytyy työstää malttia boksin sisällä, toimittaja kehuu.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.