© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkaja-topparille valtaisa pettymys – pitkästä sopimuksesta painolasti?

Islanti voittaa Nigerian – saat jättikertoimen 50,00!

Nigeria ja Islanti iskevät yhteen perjantaina MM-kisoissa. Kun painat alapuolen linkistä, saat lyödä Islannin voittoa jättikertoimella 50,00. Ja voitoilla ei ole kierrätystä!

Huuhkajista tuttu keskuspuolustaja Joona Toivio istui vaihtopenkillä, kun hänen seuransa Termalica Nieciecza hävisi Piastille vieraissa maalein 0-4. Tappion myötä Termalica putosi ensi kaudeksi sarjatasoa alemmas Puolan 1. divisioonaan.

Toivio siirtyi helmikuussa Puolan pääsarjaaan Norjasta, Moldesta, jossa vastuu oli jäämässä pieneksi alkavalla kaudella. Toivio lähti Puolaan nimenomaan hakemaan vastuuta ja sitä kautta antamaan näyttöjä A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanervan suuntaan.

Toivio pelasi lopulta yhdeksässä sarjaottelussa tehden myös yhden maalin. Sarjasta putoamisen takia Toiviolla on nyt mietinnän paikka, jatkuuko ura Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla vai vaihtuuko maisema. Puolan 1. divisioonasta näyttöjen antaminen Huuhkajien suuntaan saattaa olla vaikeampaa, etenkin kun Suomen toppariosastolle on hyviä muitakin vaihtoehtoja.

Toivion allekirjoitti helmikuussa kahden ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen, mutta sopimuksessa saattaa olla optio purkamisesta, kun sarjataso vaihtuu. Mikäli näin ei ole, saattaa Toivio pyytää siirtoa kesällä muualle.

» MM-uutiset, otteluohjelma, lohkot, tilastot, pelaajat – kaikki MM 2018 -sivultamme!

Islanti voittaa Nigerian – saat jättikertoimen 50,00!

Nigeria ja Islanti iskevät yhteen perjantaina MM-kisoissa. Kun painat alapuolen linkistä, saat lyödä Islannin voittoa jättikertoimella 50,00. Ja voitoilla ei ole kierrätystä!