Huuhkaja-topparille valtaisa pettymys – pitkästä sopimuksesta painolasti?

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajista tuttu keskuspuolustaja Joona Toivio istui vaihtopenkillä, kun hänen seuransa Termalica Nieciecza hävisi Piastille vieraissa maalein 0-4. Tappion myötä Termalica putosi ensi kaudeksi sarjatasoa alemmas Puolan 1. divisioonaan.

Toivio siirtyi helmikuussa Puolan pääsarjaaan Norjasta, Moldesta, jossa vastuu oli jäämässä pieneksi alkavalla kaudella. Toivio lähti Puolaan nimenomaan hakemaan vastuuta ja sitä kautta antamaan näyttöjä A-maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanervan suuntaan.

Toivio pelasi lopulta yhdeksässä sarjaottelussa tehden myös yhden maalin. Sarjasta putoamisen takia Toiviolla on nyt mietinnän paikka, jatkuuko ura Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla vai vaihtuuko maisema. Puolan 1. divisioonasta näyttöjen antaminen Huuhkajien suuntaan saattaa olla vaikeampaa, etenkin kun Suomen toppariosastolle on hyviä muitakin vaihtoehtoja.

Toivion allekirjoitti helmikuussa kahden ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen, mutta sopimuksessa saattaa olla optio purkamisesta, kun sarjataso vaihtuu. Mikäli näin ei ole, saattaa Toivio pyytää siirtoa kesällä muualle.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!