Huuhkajat-sensaatiolle tarjottu jatkosopimusta – toimittaja: ”Yllätyn, jos hän pelaa seurassa vielä kesän jälkeen”

© Kuva: Getty Images

Erinomaisen kauden Dundee FC:ssä pelanneen Glen Kamaran tulevaisuus puhuttaa Skotlannissa.

The Courierin verkkosivuilla paikalliset urheilutoimittajat keskustelivat nuoresta suomalaispelaajasta. He uskoivat, että 22-vuotiaan keskikenttäpelaajan siirto isoimpiin ympyröihin on vain ajan kysymys ja oleellinen asia lähtöajankohdan suhteen on, tuleeko Kamara allekirjoittamaan hänelle tarjottua jatkosopimusta.

– Uskon, että me kaikki tiedämme, että Kamara tulee lähtemään jossain vaiheessa ja tämä on kehu pelaajalle, Ian Roache kertoi.

– Kamaralle on tarjottu uutta jatkosopimusta ja jos hän ei allekirjoita sitä, tulee hän lähtemään jo tänä kesänä. Dundeen bisnesmalliin ei kuulu se, että pelaajien sopimus annetaan päättyä ja heidät päästettäisiin lähtemään ilmaiseksi, totesi Eric Nicolson

– Seurajohto on sanonut minulle suoraan, että Kamaralle on puhuttu jatkosopimuksesta. Minä olisin kuitenkin hämmästynyt, jos Suomen maajoukkuepelaaja on vielä seurassa, kun pre-season alkaa, Neil Robertson sanoi.

Kamaran nykyinen sopimus on voimassa kesään 2019 asti. Dundeeseen on ostettu jo kaksi uutta keskikenttäpelaajaa ja tämän uskotaan viittaavan pelaajan lähtöön.

 


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.