Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä epäilty maajoukkuepelaaja luovutettiin synnyinmaansa poliisille

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Kerroimme joulukuussa siitä, kuinka 36-vuotiasta Jonathan Fabbroa epäillään alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. 13 ottelua Paraguayn maajoukkueessa pelanneesta Fabbrosta annettiin kansainvälinen pidätysmääräys joulukuun alussa (lue aiheesta lisää).

Argentiinalaissyntyinen Fabbro otettiin kiinni muutama viikko pidätysmääräyksen antamisen jälkeen Meksikon Pueblassa. Hyökkääjä kuului pidätysmääräyksen antamiseen saakka pueblalaisen Lobos-joukkueen pelaajistoon.

Fabbro on ollut joulukuusta lähtien Meksikon Interpolin hallussa, mutta torstaina hänet luovutettiin Argentiinan Interpolille Mexico Cityn kansainvälisellä lentokentällä. Fabbroa odottaa synnyinmaassaan Argentiinassa oikeuskäsittely, jossa häntä syytetään ”todennäköisin syin epäiltynä alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä”.

Fabbron epäillään käyttäneen vuosina 2012-2016 hyväksi kummityttöään Argentiinassa vieraillessaan. Kummityttö on nyt 11-vuotias.

Fabbron naisystävä on vuoden 2010 MM-kisakatsomoista julkisuuteen noussut paraguaylaismalli Larissa Riquelme.

Lähteet: ESPN ja Clarín

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!