Lukas Hradeckyn huippukausi ei ole jäänyt huomiotta – nyt tuli upea ehdokkuus

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Eintracht Frankfurtin maalinsuulla upeaa kautta pelaava Lukas Hradecky on ehdolla Bundesliigassa kauden parhaaksi maalivahdiksi.

Hradecky arvostettiin kolmen parhaan joukkoon, josta kannattajat saavat äänestää parasta. Hradeckyn lisäksi ehdolla ovat Werder Bremenin Jiri Pavlenka sekä Hannoverin Philipp Tschauner.

Hradecky pelaa viimeistä kauttaan Frankfurtissa, sillä mies on jo kertonut, että siirtyy kesällä muualle. Hradeckyn sopimus Frankfurtin kanssa päättyy, joten suomalaisvahti pääsee siirtymään ilmaiseksi. Hradecky on vahvimmin yhdistetty siirtohuhuissa Bayer Leverkuseniin.

Hradecky kausi Frankfurtin kanssa huipentuu Saksan cupin finaaliin, jossa tulee vastaan Bayern München. Hradecky kertoi Yle Urheilulle, että ensi kauden joukkue kerrottaisiin, jos mahdollista, vasta cupin finaalin jälkeen.

– Nykyisen seuran kanssa on vielä muutama tärkeä matsi. Jos sopimusuutiset tulevat ennen kauden loppua, ne tulevat. Tavoitteena on kuitenkin, että tämä kausi pelataan loppuun ja ilmoitetaan vasta cupin voiton jälkeen, Hradecky kertoi Ylen Mestarien liiga -lähetyksessä tiistaina.

Voit äänestää Hradeckya kauden parhaaksi maalivahdiksi Bundesliigan nettisivuilla tästä linkistä.

Jos et näe alla olevaa videota, voit katsoa sen tästä.

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!