PSG-pelaajat halusivat jakaa bonuksia myös koirankopitetulle pelaajalle – seura kieltäytyi

© Kuva: Getty Images

31-vuotias Ranskan entinen maajoukkuepelaaja Hatem Ben Arfa ei ole pelannut otteluakaan koko kauden aikana. Keskikenttäpelaajaa ovat kiusanneet loukkaantumiset, mutta tervehdyttyäänkään hänellä ei ole ollut mitään sijaa PSG-valmentaja Unai Emeryn papereissa.

Huolimatta siitä, että Ben Arfan koko kausi vierähti valmentajan ”koirankopissa”, PSG:n pelaajat haluaisivat hänen saavan oman osuutensa joukkueen menestysbonuksista. Tältä kaudelta miehellä ei ole peliminuutteja laisinkaan.

Ranskalaisviestimet L’Equipe ja RMC kertovat, että vielä viime kaudella PSG:n pelaajat jakoivat menestysbonukset vapaasti keskenään, mutta tälle kaudelle käytäntöä muutettiin siten, että osuus bonuksista riippuu jokaisen pelaajan pelaamista peliminuuteista. Systeemin olivat hyväksyneet kauden alla seuran kapteenistoon kuuluvat Thiago Silva, Thiago Motta ja Marquinhos.

Jokaiselle joukkueen pelaajalle kuuluu tiettävästi 50 000 euron bonus sekä Ranskan Cupin että Liigacupin voitosta. Liigamestaruudesta bonus on 400 000 euroa.

Ben Arfa on näin ollen jäämässä ilman menestysbonuksia, mutta hänen pelikaverinsa toivovat toisin. Heidän mukaansa Ben Arfa on osoittanut harjoituksissa koko kauden ajan ”riittävää motivaatiota”, vaikkei olekaan pelannut lainkaan. Seura on kuitenkin evännyt joukkuetoverien toiveen ja jättää siksi Ben Arfan bonuksitta.

Ben Arfa ansaitsee Transfermarktin mukaan kuukaudessa 500 000 euron bruttopalkkaa. Ben Arfan sopimus päättyy tähän kauteen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.