Saksan arvokisakonkari innoissaan Andrés Iniestasta: ”Hänen tulonsa olisi sikasiistiä”

© Kuva: Getty Images

Viimeisimmät julkisuuteen levinneet kuvat Andrés Iniestasta ovat haikeaa, ja jopa vähän surullista katseltavaa. ”Don Andrés” istuu typötyhjän Camp Noun keskiympyrässä yksin, paljain jaloin ja kännykkä kädessään. Selailiko Iniesta Twitteriä, kirjoittiko hän viestiä rakkailleen vai ottiko peräti selfien, josta jonain päivänä tulisi klassikko? Joka tapauksessa miehen mielessä lienee käynyt melkoinen myllerrys, sillä ”yhden seuran mies” oli juuri pelannut viimeisen ottelunsa Barcelonan paidassa.

Mestarillinen keskikentän kapellimestari jatkaa kuitenkin uraansa, mutta jossain Euroopan ulkopuolella. Vahvimmat huhut vievät Iniestaa nyt japanilaiseen Vissel Kobeen, jota kipparoi toinen legenda, entinen Saksan maajoukkuehyökkääjä Lukas Podolski.

Kesäkuussa 33 vuotta täyttävä Podolski pelasi uransa aikana peräti seitsemät arvokisat, mutta vetäytyi maajoukkueesta kesän 2016 EM-turnauksen jälkeen. ”Poldi” tuntee vuotta vanhemman Iniesta hyvin, ja ottaisi miehen enemmän kuin mielellään pelikaverikseen.

– Olemme pelanneet vastakkain monta kertaa ja tunnemme toisemme, Podolski totesi Expressin haastattelussa.

– Iniesta on huikea pelaaja. Jokainen joukkue toivoo häntä itselleen. Iniesta voisi tökätä sormella karttaa ja olisi tervetullut mihin päin maailmaa tahansa.

– Jos hän tulee Vissel Kobeen, se olisi sikasiistiä. On mahtavaa jo pelata häntä vastaan, mutta se, että hän olisi pelikaverini, olisi urallani vielä yksi komea kohokohta, Podolski jatkaa.

Vissel Koben nokkamies on Hiroshi Mikitani, joka johtaa myös interfirma Rakutenia. Rakuten on ollut viime kesästä lähtien FC Barcelonan pääsponsori.

Expressin mukaan Iniesta ansaitsisi Vissel Kobessa nettona noin 15 miljoonaa euroa vuodessa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.