Andrés Iniestan maajoukkueura saattaa jatkua MM-kisojen jälkeenkin – ”En sulje pois”

© Kuva: Getty Images

Andrés Iniestan maajoukkueura ei välttämättä pääty Venäjän MM-kisoihin. 34-vuotias keskikenttäpelaaja jätti toukokuussa kahden vuosikymmenen jälkeen Barcelonan ja siirtyi Japanin pääsarjaa pelaavan Vissel Koben riveihin.

Espanjan värejä Iniesta ei ole vielä valmis jättämään. Maajoukkueuran jatko riippuu siitä, miten pelaajan fyysinen kunto kestää ja pelit Japanissa sujuvat.

– MM-kisat voivat olla viimeinen esiintymiseni maajoukkueessa. En sulje pois jatkamista, mutta se on vaikeaa. Elämäni on ollut aina sidoksissa Barcelonaan ja Espanjan maajoukkueeseen. Kun se on ohi, analysoin kaiken ja teen päätökseni Iniesta kertoi Marcan mukaan Efen haastattelussa.

Iniesta ratkaisi vuonna 2010 jatkoajalla Hollantia vastaan Espanjalle maan ensimmäisen maailmanmestaruuden. Ikoni lähtee Venäjälle hyvällä asenteella.

Espanja putosi edellisissä Brasilian kisoissa jo alkulohkossa.

– Siitä tulee erityistä, koska se tulee olemaan viimeinen MM-turnaukseni. Mutta minä en halua ajatella, että se on viimeiseni. Haluan kohdata sen, kuin se olisi ensimmäiseni.

– Se on hyvin suuri haaste vuoden 2016 EM-kisojen ja vuoden 2014 MM-turnauksen pettymysten jälkeen.

– Olen yrittänyt nauttia jokaisesta minuutista ja jokaisesta elämästäni tilanteesta. Tämä on ollut minulle uskomaton asia. Enemmän kuin unelma.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.