Argentiinan keskikenttäpelaaja kommentoi Lionel Messiä – tuska kasvamassa

© Kuva: Getty Images
Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Argentiinan joukkue valmistautuu alkulohkon viimeiseen otteluunsa. Taustalla velloo eikä joukkuetta ainakaan auta se, ettei edes voitto Nigeriasta välttämättä riitä Argentiinalle jatkopaikkaan.

Argentiinan keskikenttäpelaaja Javier Mascherano astui median eteen ja vastaili kysymyksiin joukkueen tähtipelaaja Lionel Messistä. Argentina on saalistanut kahdesta alkulohkon ottelusta vain yhden pisteen.

– Leo on ok. Mutta joukkueena, kun asiat eivät mene niin kuin haluaisimme niiden menevän, kaikilla meillä on omat turhautumisemme.

– Hän on ihminen ja hänellä on omat turhautumisensa, mutta hän haluaa epätoivoisesti kääntää tilanteen päälaelleen, Mascherano sanoi Goalin mukaan.

Messi on saanut paljon kritiikkiä otteistaan. Argentiinasta leviää tällä hetkellä huhu, jonka mukaan päävalmentaja Jorge Sampaolilla ei olisi enää pelaajien kunnioitusta. Huhun mukaan Argentiinan pelaajat aikovat päättää, ketkä pelaava lohkon viimeisessä ottelussa Nigeriaa vastaan. Lue lisää aiheesta tästä.

– Hän (Messi) haluaa näyttää maailmalle erilaisen kuvan verrattuna siihen, mitä olemme näyttäneet kahdessa ensimmäisessä ottelussa, Mascherano kertoi.


500% talletusbonus: 10€ talletuksella 60€ pelirahaa! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10€.
  3. Saat bonuksen ansiosta heti 60€ pelirahaa!

Arsenal - Brighton! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!