Hämmentävä kuvanmuokkaus: Huuhkajien keskikenttäpelaaja Lionel Messin sylissä vuohena – taustalla siirtotoive

© Kuva: Getty Images

Sosiaalinen media on täynnä yllätyksiä ja toinen toistaan kummallisempia kuvia. Supertähti Lionel Messi on usein erilaisten kuvamuokkausten kohteena, mutta tällä kertaa samaan kuvaan on eksynyt myös Huuhkajien Glen Kamara.

Kamara pelasi upean kauden Skotlannissa ja nousi Dundee FC:ssä fanien suosikkipelaajaksi. Kamarasta ovat olleet kiinnostuneita myös Skotlannin suurseurat Celtic sekä Rangers.

Lionel Messin tuntevat varmasti kaikki jalkapalloa seuraavat. Aiemmin sosiaalisessa mediassa nousi viraaliksi kuvaksi otos, jossa Messillä on vuohi sylissään. Vuohi-vertaus väännettiin nopeasti ylistämään Messiä, sillä vuohi on englanniksi ”goat”, mikä taas on lyhenne lauseesta greatest of all time eli kaikkien aikojen paras.

Ilmeisesti Skotlannissa asia on nähty kuitenkin niin, että tuo termi kuuluisi nimenomaan Kamaralle. Twitterissä käyttäjä LH72 on tehnyt useita päivityksiä, joissa toivotaan Rangersin hankkivan Kamaran ensi kaudeksi.

Kamaran kasvot ovat muokattu toisessa kuvassa Messsin kasvojen tilalle ja toisessa kuvassa Kamaran kasvot ovat muokattu vuohen kasvojen tilalle. Kuvien hästägeissä on toivottu, että Kamara tulisi kotiin eli mitä ilmeisemmin Rangersiin.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katso sen tästä.

Jos et näe alla olevaa kuvaa, voit katso sen tästä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.