Jalkapallon shokkiuutinen levisi hetkessä maailmalle: ”Espanja ajautui kaaokseen”, ”Maanjäristys”, ”Sisällissota”

© Kuva: Getty Images

Espanjan maajoukkueen päävalmentajan Julen Lopeteguin lähtöpassit vain päivää ennen MM-lopputurnauksen alkamista on luonnollisesti ollut päivän suurin puheenaihe jalkapallomaailmassa.

Espanjan jalkapalloliitto ei katsonut hyvällä sitä, että Lopetegui junaili liiton johdon selän takana itselleen pestin Real Madridiin.

Potkujen myötä maailman media on revitellyt Espanjan maajoukkueen tilanteella. Maata on pidetty yhtenä lopputurnauksen ennakkosuosikeista.

”Yllätyksenä kaikille, Julen Lopetegui on erotettu Espanjan päävalmentajan paikalta kaksi päivää ennen kuin Espanja aloittaa MM-kisaurakkansa. Lopetegui jättää joukkueen ilman yhtään tappiota”, kertoo France Football.

”Maanjäristys Espanjassa. Lopeteguille potkut. Pelaajat yrittivät estää (Luis) Rubialesia erottamasta Lopeteguita ennen MM-lopputurnausta”, kirjoittaa Il Corriere dello Sport.

”Espanja ilman päävalmentajaa. Raivoissaan Lopeteguille Real Madrid -sopimuksen takia, Luis Rubiales ilmoitti välittömistä potkuista. Pelaajat yrittivät painaa jarrua päätökselle”, uutisoi L’Équipe.

”Maanjäristys Espanjassa. MM-lopputurnauksen suosikki on ilman päävalmentajaa. Pelaajat, etenkin kapteeni Sergio Ramos, yrittivät vakuuttaa Rubialesin, joka päätöksen teki”, kirjoittaa Bild.

”Espanja, yksi MM-lopputurnauksen voittajasuosikeista, ajautui kaaokseen vain kaksi päivää ennen ensimmäistä otteluaan”, kirjoittaa New York Times.

”Lopeteguille potkut! Real Madridin lausunto on ravistellut joukkueen hotellia Krasnodarissa,” kertoo Sport.

”Sisällissota Espanjassa. Lopetegui erotettiin MM-lopputurnauksen aattona sen jälkeen, kun hän oli aiheuttanut espanjalaisen myrskyn solmittuaan ”salassa” sopimuksen Real Madridin kanssa”, Daily Mail julistaa.

Lähde: AS


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.