© Kuva:

Jalkapallon MM: Englanti – Belgia | Jättikerroin 50,00 uusille asiakkaille

Englanti ja Belgia kohtaavat torstaina jalkapallon MM-kisoissa. Unibet tarjoilee otteluun jättikertoimen 50,00 uusille asiakkaille.

Jättikerroin 50,00 on kohteeseen ”molemmat joukkueet tekevät maalin”. Näin kohde osuu, jos sekä Belgia että Englanti onnistuivat kumpainenkin tekemään ottelussa ainakin yhden maalin. Normaalisti kerroin tälle tapahtumalle on vain 1,80.

Sekä Englanti että Belgia ovat osoittaneet maalintekovoimansa, joten harvoin kumpainenkaan näistä ryhmistä maaleitta jää. Niinpä jättikerroin 50,00 on melkeinpä ilmaista rahaa, joka kannattaa hakea pois kuljeksimasta!

Kun lyöt otteluun 1€ panoksella, saat vedon osuessa 50€. Voitot ovat myös kierrätysvapaat eli voit kotiuttaa rahat vaikka heti omalle tilillesi. Alapuolelta löydät tarkemmat ohjeet tarjouksen lunastamiseksi.

Toimi näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa tili ja tee talletus
3. Lyö 1€ panoksella vetoa kohteeseen Englanti vs Belgia. Valitse kohde ”molemmat joukkueet tekevät maalin”. Kerroin muuttuu vetoa asettaessa automaattisesti muotoon 50,00.

Huomio: Maksimipanos kohteeseen on 1€. Maksimivoitto on 50€. Voitto maksetaan rahana eikä siinä ole kierrätysvaatimuksia. Näin voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille.