”Tuntematon” MM-kisapelaaja loisti maailmantähtien seassa – agentin puhelin alkoi soida jo kesken pelin: ”En ole koskaan kokenut sellaista”

© Kuva: Getty Images

Australian puolustajan Trent Sainsburyn, 26, loistava esitys MM-kisaottelussa Ranskaa vastaan ei jäänyt keneltäkään huomaamatta. Mies teki muun muassa kaksi erinomaista katkoa avausjaksolla.

Sydney Morning Herald -lehden mukaan Sainsburyn agentin puhelin alkoi soida jo ennen taukovihellystä. Yksi kiinnostunut seura ilmoitti haluavansa pelaajan, kun peliä oli takana 33 minuuttia.

– En ole koskaan kokenut sellaista ja olen hoitanut 26 siirtoa ulkomaille, agentti Tony Rallis kommentoi.

Hänen mukaansa Sainsbury on saanut kaksi alustavaa tarjousta Englannista ja kolme manner-Euroopasta. Yksi seuroista on ensi kaudella mukana Mestarien liigassa.

Sainsbury edustaa tällä hetkellä kiinalaisseura Jiangsu Suningia, mutta viimeinen sopimusvuosi on käynnissä. Miehen odotetaan siirtyvän Eurooppaan.

– Olemme päättäneet, että jätämme asian MM-lopputurnauksen jälkeiseen aikaan. Trent on tällä hetkellä erittäin keskittynyt maajoukkueeseen, tiivistää Rallis.

Ranska voitti Australian vain vaivoin 2–1. Ensimmäinen maali tuli rangaistuspotkusta, ja ratkaisuosuman Australia teki omiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.