Belgian pakki joutuu kohtaamaan MM-kisoissa seurakaverinsa Neymarin: ”En tiedä, miten hänet pysäytetään”

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Belgian A-maajoukkueen laitapuolustaja Thomas Meunier saa MM-kisojen puolivälierässä vastaansa tutun kaverin, Brasilian tähtihyökkääjä Neymarin.

Meunier ja Neymar edustavat kummatkin seuratasolla ranskalaista Paris Saint-Germainia. Perjantaina he kohtaavat maajoukkuepaidassa Venäjän MM-kisoissa.

Belgialaispakki myönsi, että hän ei tiedä, miten aikoo saada seurajoukkuekaverinsa aisoihin.

– En tiedä, miten hänet pysäytetään. Hän on todella yllätyksellinen pelaaja, sanoi Meunier Globo Esporten haastattelussa.

– Neymar on luultavasti paras pelaaja, jonka kanssa ja jota vastaan olen pelannut. Tulen joka tapauksessa tekemään parhaani. Tiedän, että meillä on mahdollisuus (voittaa), mutta tiedän myös, että heidät (Brasilia) on hyvin vaikea pysäyttää, enkä puhu pelkästään Neymarista. Philippe Coutinho, Roberto Firmino, Gabriel Jesus, koko heidän joukkueensa.

Meunierin mukaan Brasilia on tämän hetken ykkössuosikki turnauksen voittajaksi.

– Me kohtaamme maailman parhaan joukkueen. Meillä on mahdollisuus, mutta siitä tulee vaikeaa. Odotan hankalaa peliä. Me emme ole kisojen voittajasuosikkeja. Voittaakseen Brasilian, on oltava 100-prosenttisessa kunnossa, henkinen puoli vaatii 120 prosenttia.

– Tämä on jo finaali meille. Me tiedämme, että meiltä löytyy taitoa ja yhtenäisyyttä heidän lyömiseksi, mutta tiedämme myös, että siitä ei tule helppoa.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Jatkuuko Norwichin alamäki lauantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!