Entiselle Huuhkaja-kapteenille uusi sopimus Bundesliigaan – mahdollisesti uran viimeinen diili

© Kuva: Getty Images
Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Huuhkajien entinen puolustaja ja kapteeni Niklas Moisander on allekirjoittamassa lähipäivinä uuden sopimuksen saksalaisen Werder Bremenin kanssa. Seura kertoi sopimuksesta verkkosivuillaan.

– Niklas on joukkueessa todellinen johtaja. Hän on älykäs ja taitava pelaaja, joka ei johda esimerkillään pelkästään kentällä. Hän on Werderin edustamisen ruumiillistuma myös kentän ulkopuolella. Hänen kokemuksensa on tasapainottava ja tärkeä elementti puolustuksessamme myös tulevaisuudessa, hehkuttaa Bremenin päävalmentaja Florian Kohfeldt seuran sivuilla.

– Olemme aloittaneet matkan erittäin menestyksekkäällä polulla parin viime viikon aikana. On aistittavissa, että tämä joukkue ja koko seura ovat matkalla ylöspäin. Myös minä ja perheeni viihdymme Werderissä ja tässä kaupungissa. Odotan innolla, että saan olla osa tämän seuran historiaa vielä muutaman vuoden ajan, iloitsi 32-vuotias Moisander.

Turusta lähtöisin oleva toppari siirtyi Werder Bremeniin vuonna 2016 italialaisesta Sampdoriasta. Hän edusti Suomen A-maajoukkuetta 62 ottelussa ja päätti maajoukkueuransa viime talvena.

Bremen ei kertonut vielä tiedotteessaan, kuinka pitkälle Moisanderin uusi sopimus ulottaa, mutta Kicker epäilee, että suomalaispuolustaja jatkaisi seurassa kesään 2021 asti. Moisander kertoi saksalaislehdelle, että uusi diili on mahdollisesti hänen uransa viimeinen. Hän sanoi myös olevansa valmis, jos hänelle tarjotaan joukkueen kapteeniutta.

Moisander on aiemmin urallaan edustanut myös Turun Palloseuraa sekä hollantilaisia Ajaxia, PEC Zwollea ja AZ Alkmaaria.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jatkaako Chelsea WBA:n alamäkeä? Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!