Huuhkajien tähtipelaajalle komea tunnustus – samalle listalle Zlatan Ibrahimovićin kanssa: ”Korvaamaton pelaaja seuralle”

© Kuva: Juha Tamminen

New York City FC:n keskikenttäpelaaja Alexander Ring ei välttämättä varasta otsikoita päivästä toiseen, mutta mies pelaa jälleen vakuuttavaa kautta MLS-sarjassa.

Ring on tällä kaudella pelannut sarjassa 19 ottelussa, joissa on syntynyt yksi maali. Ring on pelannut useimmiten täydet minuutit ja miehen otteet keräävät jälleen ylistystä Pohjois-Amerikassa.

The Oregonian -lehti arvostaa Ringin suorituksia korkealle. Ring valittiin 15 pelaajan listaukseen, joista lehti uskoo kauden jälkeen valittavan kauden arvokkain pelaaja (MVP). Ring nousi listalla sijalle 12.

Samalla listalla mainittiin muun muassa LA Galaxyn Zlatan Ibrahimović (sijalla neljä) sekä MM-kisoissa säväyttänyt Carlos Vela (sijalla kuusi). Lehti perustelee Ringin mahdollista MVP-valintaa seuraavasti:

– Alexander Ring ei saa tarpeeksi kunniaa pelatessaan samassa joukkueessa hyökkääjätähti David Villan kanssa, mutta hän on ehdottomasti ollut kriittinen osa NYCFC:n menestystä.

– Vaikka hän on tehnyt vain yhden maalin tällä kaudella, Ringin syöttötaito ja johdonmukainen puolustaminen on ollut avainasemassa NYCFC:n systeemissä. Hän on luultavasti seuralle kaikista korvaamattomin pelaaja, lehti kirjoittaa.

NYCFC on tällä hetkellä itäisen konferenssin toisena. Atlanta United johtaa konferenssia neljän pisteen erolla New York Cityyn, mutta Atlanta on pelannut kaksi ottelua NYCFC:tä enemmän. NYCFC:llä on jäljellä 14 ottelua runkosarjaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.