© Kuva:

Katso BATE Borisov – HJK suorana ja ilmaiseksi!

HJK kohtaa Mestarien liigan 2. karsintakierroksella valkovenäläisen BATE Borisovin. Unibet näyttää otteluparin ensimmäisen osan suorana lähetyksenä ja yksinoikeudella.

HJK lähtee keskiviikon peliin ja koko ottelupariin altavastaajana. Etenkin ensimmäisestä osasta valkovenäläistä isäntää vastaan on odotettavissa iso taisto, jossa vierasmaalin merkitys korostuu. Yksikin vierasmaali antaisi erinomaiset lähtökohdat viikkoa myöhemmin pelattavaan toiseen osaotteluun.

BATE on voittanut maansa mestaruuden 12 kertaa peräkkäin. Borisovissa on totuttu menestykseen, sillä seura on nähty usein Mestarien liigan tai Eurooppa-liigan lohkovaiheessa. Viime kaudellakin BATE nähtiin Eurooppa-liigassa. BATE selvitti tiensä suoraan 2. karsintakierrokselle aiemman euromenestyksensä ansiosta, kun taas HJK kukisti matkalla ensin färsaarelaisen Vikingurin.

Ottelu alkaa keskiviikkona klo 20.00. Jotta näet ottelun, tarvitset Unibetin pelitilin. Sinulla tulee olla tililläsi vähintään sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h ajalta, jotta näet ottelun. Itse ottelun katsominen ei maksa mitään eikä vedonlyöntipakkoa ole.

Näin näet HJK:n ottelun:

1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ.
2. Siirry HJK:n ottelun pariin.
3. Tee talletus, jos tililläsi ei ole rahaa tai et ole lyönyt vetoa 24 tuntiin.