© Kuva:

KuPS, FC Lahti ja Ilves Eurooppa-liigan karsinnoissa – näin näet ottelut suorana!

Peliyhtiö Unibet näyttää FC Lahden, KuPS:n ja Ilveksen Eurooppa-liigan ratkaisevat karsintaottelut yksinoikeudella. Ottelut näytetään suomeksi selostettuna.

Suomalaisseurojen ensimmäisen karsintakierroksen avausottelut eivät sujuneet erityisen hyvin. FC Lahti nöyrtyi islantilaiselle Hafnarfjörðurille peräti 0-3 ja Ilves taipui bulgarialaiselle Slavia Sofialle 0-1. KuPS taisteli erinomaisesti, mutta sekin joutui pettymään tanskalaista FC Kööpenhaminaa vastaan lukemin 0-1.

Erityisesti KuPS:n vierasottelu on kuitenkin mielenkiintoista nähdä torstaina, sillä kuopiolaiset pystyivät haastamaan ensimmäisessä osassa pohjoismaista suurseuraa paikoittain todella hyvin. FCK sijoittui viime kaudella kotimaansa liigassa neljänneksi. Revanssihalut kauteen ovat korkealla, joten KuPS saa kyllä tosissaan tehdä töitä tuloksen saamiseksi.

Kiintoisaa on myös nähdä, pystyisikö Ilves kääntämään vielä otteluparin Bulgarian viime kauden cup-mestaria Slaviaa vastaan. FC Lahden pitäisi sen sijaan nousta 3 maalin tappion takaa vieraskentällä, ja se voi olla tällä kertaa turhan kova rasti.

FC Lahden, KuPS:n ja Ilveksen ratkaisevat pelataan torstaina 19.7. Ottelu Slavia Sofian ja Ilveksen välillä alkaa kello 19 Suomen aikaa, FC Kööpenhamina–KuPS kello 21 ja FH–FC Lahti iskevät yhteen puolestaan kello 22.15.

Kaikki ottelut selostetaan suomeksi.

Pääset katsomaan otteluita näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja valitse UnibetTV. Sieltä löydät kaikki suomalaisseurojen ottelut.
3. Pelitililläsi on oltava vähintään sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet haluamasi pelin.