Itse seura ei ole vielä tehnyt elettäkään sopimushuhua kommentoidakseen, mutta sekä paikallinen että valtakunnallinen media suurlehti Marcaa myöten pitää jo selvänä, että Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robin Lod tulee tekemään sopimuksen Espanjan kakkosliigan Sporting Gijóniin. Lehtitietojen mukaan suomalainen on määrä esitellä virallisesti tiistaina puoliltapäivin. Lääkärintarkastus on edessä aamuvarhaisella.

Lod on jo nähty ja kuvattu paikan päällä Gijónissa, mutta medialle pelaaja ei suostunut puhumaan. Jotain suomalaisen ympärillä käyvästä kuhinasta kertoo sekin, että Lod pysytteli käytännössä koko maanantain Espanjan kymmenen puhutuimman Twitter-aiheen joukossa.

SER Gijón

@SER_Gijon
El finlandés Robin Lod ya está en Gijón. El nuevo centrocampista del Sporting se ha negado a hablar ante los medios. El personal del club solo ha logrado que posara un instante después de 10 minutos intentando convencerle.

Panathinaikosissa viimeiset kolme vuotta pelannut Lod pääsee siirtymään Gijóniin ilmaissiirrolla, ja seuran fanit ovatkin värväyksestä haltioissaan. Moni ei todellakaan tahdo oikein edes pysyä nahoissaan. Vai mitä mieltä olette vaikkapa seuraavista intoa uhkuvista twiiteistä?

– Hän on vasta astunut jalallaan Gijóniin ja heti näkee, että Robin Lod on valmis voittamaan kannattajat puolelleen. Hän näytti hikoilevan median takia. Minut hän voitti puolelleen kentän ulkopuolella, toivottavasti hän tekee niin myös kentällä (käyttäjä ”ElMolinonRSG”).

– Vihdoinkin minulla on syy odottaa tätä kautta innolla, loistovärväys Robin Lod (”Antonio López”).

– Robin Lod on jumala, piste. Puuttuu enää, että hän pyytää huomenna Férnandezia häipymään, ja on kahdessa päivässä puheenjohtaja/valmentaja/pelaaja kolme yhdessä (”Alejando Álvarez”)

– Kun Robin Lodia hakee Twitteristä, haku antaa vain ihmisiä Espanjan ulkopuolelta, jotka eivät ymmärrä, mitä tällainen pelaaja tekee Segundassa (”DonDario20”).

– Robin Lod on tähti, hän sai heti saavuttuaan median raivon partaalle, loistavaa (”AzoteSportinguista”).

– Nautin siitä, ettei Robin Lod antanut edes puolta minuuttia medialle, minulle hän on jo paras hankinta. Enää puuttuu vain vahvistus (”Javier Belloso”).

– Robin Lodin sopimus Sporting Gijóniin on hyvin kiinnostavaa. Tekninen, vasenjalkainen pelintekijä, joka voi pelata myös laidalla. Se yhdessä hänen vaarallisen kaukolaukauksensa kanssa voi tehdä hänestä yhden La Liga123:n parhaista seurattavista (”Futbol Día a Día”).

– Lukemani perusteella Robin Lod voi olla Segundan paras hankinta. Katsotaan, näyttääkö hän sen todeksi (”Nahuel”).

– Robin Lodin sopimus on jo varma, enää puuttuu vain Sportingin virallinen tiedote. Tällä hetkellä hän on kesän tähtihankinta, jolla on hyvät tilastot ja kunnioitettava ura. Hankinta, josta voi odottaa käänteentekevää pelaajaa Segundassa (”Trastu RSG”).

– Robin Lod ja Sousa, ensimmäiset pelaajat vuosiin, jotka saapuvat kiistattomina avauskokoonpanon pelaajina. Portugalin ja Kreikan liigoista. Omistuspelaajiksi. Segundaan. (”Borringer”)

Antonio López⚽

@AntonioLA97
Por fin tengo un motivo para estar ilusionado esta temporada, pintaza la de Robin Lod

Javier Belloso

@Javi_Belloso
Que Robin Lod no haya dado ni medio minuto a la prensa cómplice, para mí ya hace que sea el mejor fichaje. Ahora que lo confirme en el prau

Arón Román

@AronRoman_
Muy interesante el fichaje de Robin Lod por el Sporting de Gijón. Mediapunta técnico, zurdo y con gran calidad que puede jugar también en banda, que, junto con su gran golpeo de balón desde fuera del área, hace que pueda ser uno de los grandes jugadores a seguir en LaLiga123.

nahuel🇦🇷

@nahuelcd
Bueno pues Robin Lod, podría ser el mejor fichaje de Segunda por lo que leí, a ver si lo demuestra 💪🏽

𝕭𝖔𝖗𝖗𝖎𝖓𝖌𝖊𝖗 🇷🇸

@borringer82
Robin Lod y Sousa, los primeros jugadores en años que vienen de ser titulares indiscutibles. De primeras ligas de Portugal y Grecia.En propiedad. En segunda
#TorrecillaVeteYa

Tekipä yksi innokas kannattaja Lodille jo oman fanijulisteensakin, ja toinen puolestaan pitkän videokoosteen Lodin tekemistä maaleista.

RSG FanArt

@RSG_FanArt
Robin Lod, ¡bienvenido al Real Sporting!

🇫🇮 #PuxaSporting 🔴 ⚪️

Kaikki näyttää siltä, että Gijónissa otetaan suomalaistaituri avosylin vastaan, ja juuri Lodin toivotaan nostavan joukkue nousijaehdokkaaksi.