Wayne Rooney: ”Totta kai Man United on mukana mestaruustaistossa”

© Kuva: Getty Images

MLS-liigan D.C. Unitediin Evertonista siirtynyt Wayne Rooney kertoi BBC:n haastattelussa tilanteestaan, ja sivusi samalla entisen seuransa, Manchester Unitedin asemaa Valioliigassa.

– Totta kai se on mukana mestaruustaistelussa, massiivisena seurana. Viime kausi oli poikkeus, koska Manchester City oli niin vahva. Minä tahansa muuna vuonna United olisi ollut vahvoilla mestariksi. Monet ihmiset vain katsoivat Cityn menoa, ja sanoivat ettei United pelannut hyvin.

Tuosta näkemyksestä Rooney on vahvasti eri mieltä.

– Heidän kautensahan oli oikeasti hyvä. Minkäänlaista palkintoa siitä ei tietenkään tullut, mutta tuolle pohjalle on hyvä rakentaa vahvalla itseluottamuksella. Uskon, että tulevalla kaudella United puskee Cityn ahtaalle. Toivottavasti seuraavaan mestaruuteen ei mene enää kauaa.