Bayern München voittoon Bundesliigan avauksessa – Hoffenheimilta loppui paukut

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Bayern München voitti perjantaina Hoffenheimin 3-1 Bundesliigassa. Kyseessä oli Saksan pääsarjan kauden 2018-19 avausottelu.

Sesongin ensimmäistä osumaa odoteltiin 22. minuutille asti. Thomas Müller vei Bayernin johtoon Joshua Kimmichin antamasta kulmapotkusta.

Joelintonilla oli mainio mahdollisuus tuoda vieraat tasoihin vielä ensimmäisellä jaksolla, mutta hänen yrityksensä viidestä metristä suuntautui luvattoman paljon ohi.

Müncheniläisten avauspuolikas ei sujunut täysin suunnitelmien mukaisesti. Laitahyökkääjä Kingsley Coman jäi pitelemään jalkaansa Nico Schulzin taklauksen jälkeen, ja hänen tilalleen vaihdettiin vielä ennen taukovihellystä Arjen Robben.

Toinen jakso käynnistyi Hoffenheimin komennossa, vaikka Bayern toimittikin jälleen pallon maaliin. Robert Lewandowskin osuma hylättiin kuitenkin paitsion vuoksi.

Hetkeä myöhemmin vieraat saivat palkinnon reippaasta pelaamisestaan. Ádám Szalai sai pallon hieman onnekkaasti haltuunsa ja ohitti Bayern-toppari Jérôme Boatengin ennen tarkkaa viimeistelyään alakulmaan.

Ottelua oli jäljellä noin vartti, kun Bayern Münchenille vihellettiin pilkku. Franck Ribery lähti ohittamaan Håvard Nordtveitia, joka liukui maihin hyvissä ajoin. Ribery nosti pallon puolustajan yli ja kaatui samassa liikkeessä.

Oliver Baumann torjui Robert Lewandowskin yrityksen, mutta Robben oli paluupallossa ensimmäisenä ja laittoi pallon verkkoon. Pilkku jouduttiin kuitenkin uusimaan, sillä Robben oli lähtenyt liikkeellee ennen palloa. Toisella yrittämällä Lewandowski ei epäonnistunut.

Müncheniläisiltä hylättiin ottelussa vielä toinenkin osuma. Leon Goretzkan laukaus kimposi Müllerin kautta Hoffenheimin maaliin, mutta tuomari katsoi videotarkistuksen jälkeen, että Müller pelasi palloa kädellään.

Baumann pelasti viime hetkillä parikin Bayernin laukausta, mutta Robbenin 3-1-maalille hän ei voinut enää mitään. Kimmich heitti pallon sivurajalta Müllerille, joka jatkoi pelivälineen ovelasti Robbenille. Hollantilaislaiturin työksi jäi tykittää kuula verkkoon.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!