Cristiano Ronaldon saksari valittiin kauden maaliksi – huikea ylivoima äänestyksessä

© Kuva: Getty Images
Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Se, että Cristiano Ronaldon häikäisevä saksipotkumaali Juventuksen verkkoon valittiin UEFA:n kauden 2017-2018 hienoimmaksi maaliksi, yllättää tuskin ketään. Silti Ronaldon ylivoima äänestyksessä oli hämmästyttävänkin musertavaa.

Cristiano Ronaldo viimeisteli palkitun osumansa Mestarien liigan puolivälierissä nykyistä seuraansa Juventusta vastaan. Portugalilainen on todennut, että juuri Juventus-kannattajien kunnioittava käytös – seisaaltaan annetut raikuvat aplodit – vaikutti olennaisesti hänen päätökseensä siirtyä Real Madridista Juventukseen.

Ronaldo sai annetuista äänistä lähes 200 000, eli pyöreästi lähes 60 prosentin osuuden.

Äänestyksessä kakkoseksi sijoittui Dimitri Payet’n maali Marseillen 2-5 -tappiossa RB Leipzigia vastaan Eurooppa-liigan ottelussa. Kolmossijalle ylsi espanjalaisen Eva Navarron Saksan verkkoon tekemä maali alle 17-vuotiaiden tyttöjen EM-finaalissa.

Äänestyksessä oli ehdolla 11 maalia, yksi kustakin UEFA:n viimeisen 12 kuukauden aikana pelatusta kilpailusta.

 

 

 

 

 


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Miten pärjää Leipzig ilman Werneriä Mestarien liigassa? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!