Edustusjoukkuedebyytissään maalannut nuori suomalaiskärki taas hyvässä vireessä

© Kuva: Juha Tamminen

Nuori suomalaishyökkääjä Marcus Forss aloitti kautensa vahvasti, sillä Forss teki maalin heti ensimmäisessä virallisessa ottelussaan, jonka hän pääsi pelaamaan Brentfordin edustusjoukueen riveissä. Ottelu oli Englannin liigacupia ja Forss pelasi pelissä täydet minuutit.

Mestaruussarjassa minuutteja ei ole Forssille vielä herunut, mutta hän jatkoi vahvoja otteitaan tiistaina, kun Brentfordin B-joukkue voitti Bournemouthin reserviryhmän maalein 2-1. Forss teki yhden ja syötti toisen Brentfordin maaleista.

Brentfordin avauskokoonpanossa pelasi Forssin ohella neljä muutakin nimellisesti ykkösjoukkueen pelaajaa. Nimekäs oli myös Bournemouthin joukkue, sillä kentällä nähtiin muun muassa seuran ennätyshankinta, 25 miljoonalla punnalla Levantesta ostettu Jefferson Lerma, joka pelasi kesällä kaikissa Kolumbian MM-otteluissa.

Forssin maali lähti puolustuslinjan ylittäneestä syötöstä, jonka jälkeen hän väisti haasteet ja ampui pallon alanurkkaan.

Brentfordin joukkueessa Jaakko Oksanen pelasi täydet minuutit, mutta Forss otettiin vaihtoon reilun tunnin kohdalla.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.