© Kuva: Getty Images

Eurooppa-liigassa Burnley yltää urotekoon vieraissa – upea tuplakerroin houkuttaa!

Olympiakos-Burnley
Torstaina 23.8 klo 21.00
Eurooppa- liigan karsinta

Eurooppa-liigassa pelataan torstaina useita pelejä, joissa haetaan paikkoja jo pian alkavaan lohkovaiheeseen. Englantailainen Burnley on tiukassa paikassa Olympiakosin vieraana, mutta ei kokonana vaikka mahdollisuuksia.  

Burnley vahvempi vieraissa

Olympiakos on Kreikan pääsarjan menestynein joukkue 38:lla mestaruudellaan. Joukkue hakee jälleen paikkaa uuden kauden eurokilpailuun. Kreikan sarjakausi ei ole vielä alkanut, joten joukkueen iskukyky on vielä hieman arvoitus tässä vaiheessa kautta.

Edellisellä kierroksella joukkue liittyi mukaan Eurooppa-liigan karsintoihin ja kaatoi Luzernin vakuuttavalla maalierolla 7-1. Nyt vastaan asettuu Burnley, joka on jo kautensa aloittanut Valioliigassa. Olympiakos on ollut häviämättä viimeiset neljä ottelua ja kotona jo kuusi ottelua on sujunutt ilman tappioita.

Burnley on raikas tuulahdus uusista joukkueista Euroopan pelikentillä. Joukkue on selvittänyt karsintakierrokset niukasti mutta nyt vastaan tulee jo kovan luokan vastus. Toisella kierroksella joukkue kaatoi Aberdeenin ja edellisellä kierroksella kaatui niukasti jatkoajan jälkeen Istanbul.

Burnleyn etuna voidaan pitää pitkään kasassa pysynyttä joukkuetta, selkeää taktiikkaa ja sarjakauden aloituskin on jo suoritettu, joten karstat on varmasti saatu pois koneista. Joukkueella on kuitenkin mahdollisuus alisuorittaa edellisen, upean kauden jälkeen. Valioliigakausi ei ole lähtenyt käyntiin ongelmitta, avauskierroksella joukkue tasasi pisteet Southamptonin kanssa ja toisella kierroksella hävisi kotonaan Watfordille 1-3. Joukkue haluaa kuitenkin menestyä myös Euroopassa ja pelanneekin sksi parhaalla kokoonpanollaan torstaina.

Olympiakos on otteluparissa ennakkosuosikki, mutta Burnley puolustaa parhaimmillaan erittäin tiiviisti ja täydellisesti onnistuessaan pitää joukkueen kuin joukkueenkin ilman osumia. Vierasottelusta on tulossa hankala, mutta pelitaktiikan osuessa kohdilleen Burnleyllä on mahdollisuus siirtää ratkaisu kotiotteluunsa.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Olympiakos-Burnley X2 – kerroin 3.56 (normaalisti 2.28)

Jos ottelu päättyy tasan tai Burnelyn voittoon, voitat 20€ vedolla 71,20€ voiton.