Hatunnoston paikka: Jukka Raitalan osuma valittiin MLS:n viikon maaliksi

© Kuva: Getty Images

29-vuotiasta Jukka Raitalaa ei tunneta varsinaisesti maalitykkinä, mutta kun Huuhkajien laitapuolustaja viimeisteli viikonloppuna MLS-uransa avausmaalin, oli osuma sitäkin komeampi. Keravalaislähtöinen Raitala tykitti paristakymmenestä metristä kulmapotkukuviosta pallon komeasti takanurkkaan (katso maali tästä jutusta).

Osumaa osattiin arvostaa niinkin laajalti, että Raitalan maali valittiin saman tien koko sarjan viikon hienoimmaksi.

Raitala debytoi Veikkausliigassa vuonna 2007, ja 11 vuotta jatkuneella ammattilaisuralla hänelle on tilastoitu vain neljä maalia. Kaksi syntyi Eredivisien Heerenveenissä vuosina 2013-2015, yksi norjalaisessa Sogndalissa kesällä 2016 ja neljäs nyt siis MLS:n Montreal Impactissa. 36 A-maaottelussaan Raitala ei ole maalia tehnyt.