Huhut kasvavat – Internazionalen päävalmentajalta paljastus Luka Modrićiin liittyen

© Kuva: Getty Images

Luka Modrićista on lähtenyt kesän siirtoikkunan jälkimmäisellä puoliskolla hurjia siirtohuhuja liikkeelle. Huhujen mukaan Modrić haluaisi lähteä Real Madridista ja miehen perässä on tiettävästi ainakin Internazionale.

Interin päävalmentaja Luciano Spalletti vahvisti sen, että seura on tällä hetkellä todella Krotian maajoukkuetähden kintereillä. Modrić palaa Real Madridin harjoitusvahvuuteen ensi viikolla, jolloin siirtosaagasta saadaan varmasti lisää tietoja.

– Seura tekee kaiken mahdollisen saadakseen hänet (Modrićin) tänne. Unelmoin samalla tavalla kuin kannattajamme. Hän olisi valtavan tärkeä osa mitä tahansa joukkuetta, kuten myös meidän. Olemme valmistautuneita mihin tahansa lopputulokseen, Spalletti sanoi lehdistötilaisuudessa.

Italialaisen Gazzetta dello Sportin mukaan Modrićilla olisi suullinen sopimus Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérezin kanssa siitä, että hän saisi lähteä halutessaan. Toki seuran pitäisi saada sopiva rahallinen korvaus kesän MM-kisojen parhaasta keskikenttäpelaajasta. Suullisen sopimuksen mukaan Inter voisi saada Modrićin huomattavasti halvemmalla kuin mitä hänen ulosostohintansa on (750 miljoonaa euroa).

– Siirtoikkuna on vielä auki ja mitä vain voi tapahtua, Spalletti totesi mystisesti.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille