© Kuva:

Katso Parma – Juventus suorana ilmaiseksi – avaako Cristiano Ronaldo maalihanat?

Juventus kohtaa Serie A:ssa Parman vieraskentällä ensi lauantaina 1.9. klo. 21.30. Ottelun voi katsoa suorana ilmaiseksi Unibet TV:stä.

Juventuksen kausi on lähtenyt vahvasti liikkeelle kahdella voitolla. Kesällä hankittu Cristiano Ronaldo ei ole kuitenkaan vielä avannut maalitiliään. Lauantai-iltana Ronaldolla on hyvä mahdollisuus tehdä uran ensimmäinen maali Serie A:ssa sarjanousija Parmaa vastaan.

Ronaldo on pelannut kauden molemmissa otteluissa täydet minuutit. Tilastoihin on kertynyt yksi maaliin johtanut syöttö. Parma on aloittanut kauden tappiolla ja tasapelillä. Parma nousi viime kauden päätteeksi takaisin Serie A:han.

Juventus on selkeä ennakkosuosikki Parmaa vastaan. Viime kaudesta vielä entisestään vahvistunut Juventus hakee tällä kaudella jo kahdeksatta peräkkäistä Scudettoa eli Italian mestaruutta. Parma pyrkii vakiinnuttamaan asemansa Italian korkeimmalla sarjatasolla.

Voit katsoa ottelun Unibet TV:stä suorana ja ilmaiseksi. Sinulla tulee olla tililläsi vähintään sentti rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h ajalta, jotta näet ottelun. Itse ottelun katsominen ei maksa mitään eikä vedonlyöntipakkoa ole. Kun avaat tilin ja teet talletuksen, saat ensimmäisen talletuksesi tuplana 100€ asti.

Näin katsot Juventuksen ottelun:

1. Avaa pelitili Unibetille TÄSTÄ.
2. Siirry Juventuksen ottelun pariin.
3. Tee talletus, jos tililläsi ei ole rahaa tai et ole lyönyt vetoa 24 tuntiin. Saat ensimmäisen talletuksesi tuplana 100€ asti.

Juventus-tähti Cristiano Ronaldon tekemä osuma viime kauden Mestarien liigassa valittiin hiljattain kauden upeimmaksi osumaksi melkoisella äänivyöryllä. Ronaldo teki Real Madridin paidassa nykyistä seuraansa Juventusta vastaan upean saksipotkumaalin puolivälierissä. Voit katsoa Ronaldon osuman alta.