Mestarien liigan studiomiehitys selvillä – kultainen sukupolvi vahvasti edustettuna

© Kuva: Juha Tamminen

C More on tiedottanut studiokokoonpanostaan alkavan kauden Mestarien liiga -lähetyksiin. Mestarien liiga -lähetykset siirtyivät tälle kaudelle yksinoikeudella C Morelle.

Asiantuntijanelikon kanavalla muodostavat Suomen niin sanotun ”kultaisen sukupolven” neljä rautaista edustajaa: Petri Pasanen, Mikael Forssell, Mika Väyrynen ja Antti Niemi. Kaikilla on jo runsaasti kokemusta asiantuntijatehtävistä, ja etenkin Pasanen on hyvin tuttu Ylen jalkapallolähetyksistä.

C Moren studioisäntänä toimii Ile Uusivuori, joka työskenteli juontotehtävissä muun muassa Rio de Janeiron olympialaisissa vuonna 2016.

– Jalkapallo on minulle hyvin rakas laji, jota olen seurannut aina. Koen olevani etuoikeutettu päästessäni studioon tositoimiin maailmanluokan ammattilaisten kanssa. Mestarien Liiga on eurooppalaisen jalkapallon kruununjalokivi ja uskon, että sekä jalkapallon intohimoiset fanit ja kaikki muutkin lajista kiinnostuneet tulevat viihtymään seurassamme, Uusivuori sanoo tiedotteessa.

C Moren jalkapallokausi alkaa 15. elokuuta UEFA:n Supercupissa, kun Eurooppa-liigan viime kauden mestari Atletico Madrid haastaa Mestarien liigan voittajan Real Madridin. Tallinnassa pelattava ottelu on C Moren lisäksi vapaasti katsottavissa Sub-kanavalla, ja ottelutunnelmat paikan päältä välittävät selostajana Tuomas Virkkunen ja asiantuntijana Mika Väyrynen.

Kaikki Mestarien liigan ottelut selostetaan suomeksi suoratoistopalvelussa cmore.fi. Samassa osoitteessa välitetään suorana myös jokainen Eurooppa-liigan ottelu, sekä kaikki La Ligan pelit. Uutuutena suoratoistopalvelussa on Mestarien liigan illoissa klo 22 alkavissa otteluissa tarjolla niin sanottu konferenssilähetys.

C More selostaa jokaiselta La Liga -kierrokselta suomeksi neljä peliä, joihin lukeutuvat varmuudella kaikki Barcelonan ja Real Madridin ottelut.