MTV: Roman Eremenko palaamassa pelikentille – uusi seura varmistunut

© Kuva: Getty Images

Roman Eremenko on pian kärsinyt kahden vuoden pelikieltonsa. MTV Sportin saamien tietojen mukaan Eremenko liittyisi Moskovan Spartakin riveihin ensi kaudella.

Eremenko saa aloittaa harjoittelun joukkueen kanssa jo ensi maanantaina, mutta pelaamaan mies pääsee vasta lokakuun alussa. MTV kertoo, että Spartak julkistaa Eremenkon sopimuksen alkuviikosta. Eremenko edusti ennen pelikieltoon Moskovan TsSKA:ta.

Eremenko on pitänyt kuntoaan yllä kilpailukiellon aikana harjoittelemalla muun muassa Erfan Zenelin kanssa. Eremenko ei ole saanut osallistua minkään joukkueen harjoituksiin kilpailukiellon takia. Eremenko kärysi kokaiinista syksyllä 2016 Mestarien liigan ottelussa.

Spartak sijoittui viime kaudella Venäjän liigassa kolmanneksi ja joukkue on mukana Mestarien liigan kolmannella karsintakierroksella, jossa se kohtaa kreikkalaisen PAOK:n. Venäjän liigassa Spartak on aloittanut voitolla ja tasapelillä. Spartakissa pelaa myös lainasopimuksella Eremenkojen nuorimmainen Sergei Eremenko.