PSG ja Barca taas sotajalalla – pariisilaisseura uhkaa FIFA:lle kantelulla

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Paris Saint-Germainin ja Barcelonan välit ovat kaukana ihanteellisista. Seurat ovat tavoitelleet viime vuosina toistensa pelaajia useita kertoja turhaan, mutta varsinaisesti tilanne alkoi kärjistyä, kun PSG otti ja nappasi Barcelonalta Neymarin 222 miljoonan euron maailmanennätyshintaan.

Tänä kesänäkin on huhuja seurojen välisestä pelaajaliikenteestä liikkunut. PSG:n on kerrottu olevan kiinnostunut Ivan Rakiticista ja Sergio Buequetsista, ja Barcelonan Adrien Rabiotista. PSG kantaa kuitenkin Sportin mukaan kaunaa Barcan taannoisista yrityksistä houkutella Marco Verrattia riveihinsä. Osin siitäkin johtuen se uhkaakin nyt kannella Barcasta FIFA:lle Rabiotin värväysyrityksiä koskien.

Sport kertoo, että PSG on lähettänyt Barcelonalle virallisen tiedotteen uhkauksestaan. Pariisilaisseuran mukaan Barcelonan taustahenkilöt olisivat keskustelleet Rabiotin edustajien kanssa, vaikka tämän sopimusta onkin vielä yli puoli vuotta jäljellä. PSG pitää Barcan lähestymistä laittomana.

Barcelonasta kuitenkin halutaan korostaa, että seuran manageri Pep Segura sekä tekninen johtaja Eric Abidal matkustivat heinäkuussa Pariisiin nimenomaan sitä varten, että he informoivat PSG-johtoa Barcan kiinnostuksesta Rabiotia kohtaan.

PSG:n mielestä tämä ei kuitenkaan riittänyt, ja seura uskookin, että Barca on jo sorvannut Rabiotin kanssa ensi kesänä voimaan astuvan sopimuksen. Tuolloin Rabiotista ei tarvitse maksaa siirtokorvausta.

Sport menee jopa niin pitkälle, että se vihjaa PSG:n tavoitelleen Ivan Rakiticia osin kostoaikeissa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Mestarien liigassa huippumatsi Real Madrid - Manchester City! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!