Robin Lodilta kaunis esityö maaliin – valmentaja taipui vain varovaisiin kehuihin

© Kuva: Juha Tamminen

Espanjan toiselle sarjaportaalle Sporting Gijóniin äskettäin siirtynyt Robin Lod alusti näyttävästi joukkueensa ja koko ottelun ainoan maalin, kun Sporting voitti keskiviikkona harjoitusottelussa Cultural Leonesan 1-0. Lod harhautti kylmänviileästi puolustajan ja petasi pelikaverilleen Nacho Mendezille vapaan tekopaikan. Suomalainen pelasi ottelusta toisen puoliajan.

Huuhkajien keskikenttäpelaaja on saanut Twitterissä Sporting-kannattajilta lähes yksinomaan ihastuneita kommentteja, mutta valmentaja Rubén Baraja taipuu toistaiseksi vain maltillisiin kehuihin.

– Lod on monipuolinen ja hänellä on todella hyviä ominaisuuksia. Hän on sitoutunut tekemään töitä ja parantaa koko ajan. Toivomme, että hän pääsee parhaaseen vireeseensä ja sopeutuu peliimme, Baraja kertoi La Nueva Españalle.

Sportingin joukkueenrakennus on edelleen pahasti vaiheessa. Haussa on tiettävästi vielä ainakin kaksi hyökkääjää sekä vasen laitalinkki. Ainakin yksi runkopelaaja, puolustaja Federico Barba on myös lähtökuopissa, sillä Parman huhutaan maksavan miehen kolmen miljoonan ulosostopykälän.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.