SJK:lle viime hetken hankinta puolustukseen – tuttu mies päävalmentajalle: ”Tykkäsin hänestä heti”

© Kuva: Juha Tamminen

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

SJK tiedotti perjantain tehneensä loppukauden kestävän sopimuksen norsunluurannikkolaisen keskuspuolustaja Didier Kadion, 28, kanssa.

Sopimukseen kuuluu myös optio tulevista kausista, kerrotaan SJK:n nettisivuilla. Kadio siirtyy SJK:hon ilmaiseksi. Viimeksi toppari edusti Armenian pääsarjassa pelannutta Pyunik Jerevania, mutta sopimus seuran kanssa päättyi viime keskiviikkona. Kadio liittyy SJK:hon ensi viikolla.

Kadio on tuttu mies päävalmentaja Alexei Eremenko Seniorille Jaro-vuosilta.

– Tykkäsin tästä pojasta heti siitä lähtien, kun näin hänestä ensimmäisen videon. Olin silloin etsimässä pelaajaa, joka pystyy pelaamaan usealla eri pelipaikalla. Videolla hän pelasi topparina ja puolustavana keskikenttäpelaajana. Tietenkin videon voi saada näyttämään hyvältä, mutta näin hänessä heti jotain ja halusin hänet meille. Kun hän tuli meille, hän teki vaikutuksen kaikkiin, vaikka oli silloin vielä nuori. Harmillisesti talouden vuoksi hän ei voinut kuitenkaan jatkaa silloin meillä, Eremenko kommentoi.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!