© Kuva:

Valioliiga: Manchester City – Newcastle | Citylle jättikerroin 50,00

Pääset pelaamaan Manchester Cityn voittoa lauantaina jättikertoimella 50,00. City on ottelussa jättisuosikki, sillä vastaan asettuu kotikentällä Newcastle.

Cityn kerroin otteluun on normaalisti vain 1,12. Sanomattakin selvää, että kerroin 50,00 on todella kova tarjous. Cityn voittoa voidaan pitää erittäin todennäköisenä, sillä Newcastlen yllätysmahdollisuudet ovat pienet.

City voitti viime kaudella suurimman osan kotipeleistään ja menon voi odottaa jatkuvan murskaavana. Etenkin Newcastlea vastaan City on ollut erityisen vakuuttava, sillä se ei ole jättänyt Newcastlelle juurikaan yllätyssaumaa viime kausina. Tuskinpa saumaa on tälläkään kertaa.

Tarjouksessa ei ole minkäänlaisia kierrätysvaatimuksia. Jättikerroin on kuitenkin lunastettava tämän sivun kautta, joten seuraa alapuolen ohjeita.

Toimi näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus
3. Lyö vetoa 1€ panoksella Manchester Cityn voiton puolesta. Saat kertoimen 50,00. Jos City voittaa, saat näin 50€ pelitillesi.

Ehdot:

Tarjous on vain uusille Unibetin asiakkaille. Voitoilla ei ole kierrätysvaatimuksia, joten raha on vaikka heti kotiutettavissa. Tarjous on voimassa lauantaihin klo 19.30 eli ottelun alkuun asti. Tarjous on lunastettava tämän sivun kautta. Maksimipanos kohteeseen on 1€.