Valioliigakausi alkaa rytinällä – Manchester Unitedin ja Leicesterin välillä nähdään heti maaleja!

Manchester United-Leicester
Perjantaina 10.8 klo 22.00
Valioliiga

Valioliigakausi 2018-2019 alkaa pitkän odottelun jälkeen yhdellä ottelulla, kun Manchester United ja Leicester iskevät yhteen. United on suursuosikki voittamaan kauden avausottelun.  

Maalirikas ottelu tiedossa

Manchester United lähtee uuteen kauteen epävarmassa tilanteessa. Harjoitusottelut ovat sujuneet epätasaisesti, mutta toisaalta liian suurta painoarvoa kauteen valmistaville otteluille ei voi antaa.

Unitedin kokoonpano on edelleen laadukas, ja hyökkäyspää Romelu Lukakun ja Marcus Rashfordin johdolla on alati vaarallinen, etenkin jos Paul Pogba keskikentällä löytää otteisiinsa tasaisuutta ja voittaa Jose Mourinhon luottamuksen. Mourinho on ollut itse eniten otsikoiden keskellä, useat tahot sanovat kokeneen luotsin olevan ulkona nykyfutiksen kehityksestä.

Leicesterin kaudet ovat olleet epätasaisia sensaatiomaisen mestaruuden jälkeen, mutta nyt rauha tuntuu palanneen joukkueen sisälle. Kokoonpano on laadukas ja joukkuetta on ennustettu pelaavan itsesä jopa kymmenen parhana joukkoon. Paljon on jälleen Jamie Vardyn varassa, ja puolustuspäässä MM-futiksessa hurmannut Harry Maguire kerää varmasti katseita pitkin kautta. Riyad Mahrezin siirtyminen joukkueesta näkynee Leicesterin otteissa ainakin alkukaudella.

Joukkueiden väliset ottelut ovat olleet maalirikkaita, mutta United on vienyt viidestä viimeisestä kohtaamsiesta neljä, kerran on pelattu tasan. Unitedilla on suuremmat paineet aloittaa kausi vahvasti, ja kotonaan se pystyy ottelun voittamaan kolme kertaa neljästä. Viime kaudella Unitedin kotiotteluissa oli havaittavissa sitä vanhaa kliinisyyttä. Kausi alkaa maalien merkeissä, ei olis ihme jos Lukaku komeilisi maalipörssin kärjessä avauskierroksen jälkeen.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Manchester United-Leicester yli 2.5 maalia – kerroin 3.00 (normaalisti 2.00)

Jos ottelussa tulee yli 2.5 maalia, voitat 20€ vedolla 60€ voiton.