© Kuva: Getty Images

Valioliigassa Manchester United ottaa niskalenkin Tottenhamista – upea tuplakerroin tarjolla kotivoitolle!

Manchester United-Tottenham
Maanantaina 27.8 klo 22.00
Valioliiga

Kolmas Valioliigakierros on viimeistä peliä vaille valmis. Maanantain huippukamppailussa kohtaavat Manchester United ja Tottenham. Kumpi joukkueista onnistuu tärkeässä ottelussa paremmin?

Pelaako Manchester United Mourinholle?

Manchester Unitedin riveistä kuului jo kesällä hieman sekasortoisia viestejä ja Jose Mourinhon asemasta on käyty kovia spekulaatioita viime viikkojen ajan. United aloitti sarjakauden rutiinivoitolla Leicesteristä 2-1, mutta jo toisella kierroksella tuli shokkitappio Brightonin vieraana lukemin 2-3. Pelaajien asennetta tappiossa kritisoitiin kovasti lehdistössä ja joukkueen sisälläkin.

Unitedilla on nyt mahdollisuun näyttää että se on laadukas joukkue ja haluaa pelata nykyisen managerinsa puolesta. Jos ottelussa nähdään jälleen halutonta pelaamista, käy Mourinhon asema entistä tukalemmaksi. Kauden alussa ei voisi antaa liikaa etumatkaa muille Valioliigan kärkijoukkueille.

Tottenhamin kausi on alkanut positiivisissa merkeissä, kausi starttasi 2-1 – vierasvoitolla Newcastlea vastaan ja jatkui viime viikonloppuna kotivoitolla Fulhamista lukemin 3-1. Nyt vastus kovenee huomattavasti ja Tottenhamin todellisesta iskukyvystä saadaan viitteitä koko kautta ajatellen.

Ennen viikonloppua joukkueen sisältä kuului ikävä uutinen, kun maalivahti Hugo Lloris oli kärähtänyt ratista. Tällä ei välttämättä ole mitään vaikutusta miehen pelisuorituksiin, mutta kokoonpanoa tämän tiimoilta kannattaa kyllä tarkkailla ennen ottelua. Harry Kane rikkoi elokuun kirouksensa, kun hän osui viime ottelussa kertaalleen Fulhamin verkkoon.

Joukkueiden keskinäiset kohtaamiset ovat olleet etenkin Unitedin kotkentällä kotijoukkueen juhlaa. Viimeisestä viidestä kohtaamisesta ManU on voittanut kolme ja Tottenham kaksi, kaikki voitot ovat tulleet joukkueiden kotikentällä. Viimeisessä 28:ssa kotiottelussaan Tottenhamia vastaan voitot ovat ManUlle 23-2, tasan on pelattu kolmesti. Vaikka kotijoukkueen sisällä on turbulenssia, kotivoitosta on hyvä lähteä liikkeelle. Mourinhon miehistö ei yleensä pelaa kahta perättäistä peliä huonolla asenteella, vaan nyt Pogban ja muiden tähtipelaajien on näytettävä että he ovat luottamuksen arvoisia.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Manchester United voittaa – kerroin 3.90 (normaalisti 2.45)

Jos Manchester United voittaa, voitat 20€ vedolla 78€ voiton.