El Clásico live stream: Barcelona - Real Madrid

El Clásico livestream: Barcelona – Real Madrid 28.10. klo 17.15 | Katso peli ilmaiseksi

La Liga -kauden ensimmäinen El Clásico pelataan 28. lokakuuta Barcelonassa Camp Noulla. Barcelona isännöi Real Madridia ja näet ottelun ilmaiseksi ja suorana livestream-lähetyksenä Unibet TV:stä

El Clásico on maailman suurin seurojen välinen yksittäinen jalkapallo-ottelu. Tällä kaudella La Ligassa pelataan kaksi El Clásicoa. Ensimmäinen kohtaaminen pelataan 28.10. ja toinen klassikko pelataan 2. tai 3. maaliskuuta 2019. Avausosa pelataan Barcelonan kotistadionilla Camp Noulla ja toinen ottelu Real Madridin kotipyhätössä Estadio Santiago Bernabéulla.

Barcelona on ollut viime vuosina niskan päällä. Nimittäin Barça on vienyt kymmenestä edellisestä kohtaamisesta La Ligassa peräti kuusi. Kaksi kertaa Real Madrid on venynyt voittoon ja kahdesti pisteet ovat jaettu tasatuloksella. Näiltä osin hallitseva mestari Barcelona lähtee tälläkin kaudella pienoisena ennakkosuosikkina El Clásicoihin.

Sadat miljoonat ihmiset tuijottavat El Clásicoa vuodesta toiseen. Myös sinä pääset nauttimaan huippupelistä suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi. Unibet TV tarjoaa asiakkailleen livestreamit tällä kaudella kaikkiin La Ligan otteluihin, myös El Clásicoon.

Näin näet El Clásicon Barcelona – Real Madrid:

Unibet TV:n Livestream-lähetyksiä pystyt katsomaan, kun pelitililläsi on 0,01€ rahaa. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä, pääset tekemään tilin TÄSTÄ. Saat myös ensitalletuksen myötä 100% talletusbonuksen.

Livestream-ohjeistus:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Tee talletus (saat 100% talletusbonuksen).
3. Voit katsoa nyt kaikki kauden pelit ilmaiseksi, mukaan lukien El Clásicon.

El Clásicot kaudella 2018-19

Ensimmäisen ottelun ajankohta on jo varmistunut, mutta maaliskuussa Bernabéulla pelattavan toisen ottelun ajankohta julkaistaan vasta myöhemmin. Tällä hetkellä tiedossa on, että kauden toinen El Clásico pelataan joko 2. tai 3. maalistkuuta. Myös toisen ottelun kellonaika ilmoitetaan myöhemmin.

  • 28.10.2019 klo 17.15: FC Barcelona – Real Madrid, Camp Nou
  • 2. tai 3.3.2019: Real Madrid – FC Barcelona, Estadio Santiago Bernabéu

Lue lisää El Clásico -livestreamista Laliiga.comin erikoissivulta.

Messi-Ronaldo-aika ohi

El Clásico on ollut aina todellinen tähtipelaajien näyttämö. Tällä kaudella El Clásicossa ollaan uudenlaisessa tilanteessa, sillä yksi on joukosta poistunut. Barcelonan ja Real Madridin välinen kaksintaistelu on henkilöitynyt viime vuosina Lionel Messiin ja Cristiano Ronaldoon. Ronaldo siirtyi kuitenkin viime kesänä Juventukseen. Palautuuko El Clásicon huomio takaisin itse otteluun?

– Ehkä se on jopa hyvä, että alkaa tietynlainen uusi aikakausi. Olen saanut useita Clásicoita selostaa ja olen ollut jopa hivenen ärsyyntynyt siitä, että kaikki hype ja huomio ovat Ronaldon ja Messin ympärillä. Siellä on kuitenkin ollut niin paljon muita hienoja elementtejä, joihin myös itse olen kiinnittänyt enemmän huomiota.

– Nyt on sauma, että keskitytään johonkin muuhun, jalkapalloselostaja Tuomas Virkkunen sanoi SuomiFutis-sivustolle kauden alla.

Real Madrid hankki kesän aikana hyökkäyspäähän muun muassa Vinícius Júniorin sekä vanhan tutun Mariano Díazin. Kumpikaan ei suoranaisesti ole Ronaldon korvaaja. Vinícius viettänee ensimmäisen kauden Real Madridin kakkosjoukkueessa Castillassa.

Marianolle sen sijaan annettiin heti valtavat saappaat, kun 25-vuotiaalle hyökkääjälle annettiin seiskapaita. Marianoa ennen paitaa ovat kantaneet Ronaldo ja sitä ennen Raúl. Pelinumero tuo varmasti kovat paineet, mutta liikaa ei voi vielä Marianolta odottaa. El Clásicossa maalin tekeminen voisi olla hyvä alku kannattajien suosioon nousemisessa.